Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, през септември бъдете отворени за промяна

Скъпи Везни, през септември желанията могат да станат по-изявени, а стремежът да ги следвате – по-убедителен. Кариерата ще се развие в положителна посока през месеца.

Ако правите нещо, в което вярвате, тогава имате всички шансове да успеете в него. Не се стремете само към опита, но се вслушвайте и в това, което ви подсказва сърцето, когато вземате решение. За вас е важно да можете да използвате способностите си, защото по този начин можете да извлечете максимума от всички области на живота.

Преживяхте труден период и най-накрая всичко си отива на мястото. Има голям натиск върху вас, но не си струва да се тревожите за неща, които така или иначе не можете да промените. Това което трябва да направите, е да оставите настрана негативните си мисли и да се съсредоточите с пълна пара само върху целите си. Сега наистина можете да творите с позитивни мисли и да се отървете от цялата негативност, която ви заобикаля.

Може да ви е малко по-трудно да намерите хармония в емоционален план, защото ще бъдете непостоянни в желанията и чувствата. Възможно е обратите в живота да ви насърчат да се обърнете към философски въпроси и психология.

Когато говорим за любов, не ограничавайте партньора си, защото така ще ви е най-полезно да запазите връзката. За необвързаните любовният хороскоп показва, че любовта може да се развие от приятелство, но трябва да обмислите всичко в детайли. А именно въпросът е дали си струва да рискувате приятелство за връзка, която може дори да не проработи.

Оставете време за почивка в компания на близки хора и приятели, тъй като това ще ви зареди с енергия максимално. Бъдете отворени за промяна през този месец, защото ако не се страхувате да поемете по нови пътища, тогава големи промени могат да последват в живота ви.