Автор
Ева Григорова

Шапки долу: Гущерова има идея как да закърпи семейния бюджет

Светлана Гущерова почти всеки ден присъства в медийното пространство. Причи за това са постоянните раздели и събирания с нейния съпруг Християн. Наскоро се появиха и слухове, че бившата плеймейтка планира да влиза и в популярно риалити шоу, чието име обаче, поне засега реши да не казва. Феновете на блондинката са убедени, че се касае за легендарното шоу "Биг Брадър".

View post on Instagram
 

Многодетната майка неведнъж е признавала, че това е нейното любимо предаване. Съпругата на Християн Гущеров е влизала два пъти в Къщата. Първо през 2015 година, а след това две години по-късно, когато бе в шоуто за втори път.

Сега Светлана явно има намерение да закрепи семейния бюджет именно с хонорара от шоуто, като се очаква да вземе поне 50 бона. И не само това - тя ще използва ТВ изявата си и за да поизчисти леко накърненото си реноме.

View post on Instagram
 

"Участвах във VIP Brother 2015 година и най-хубавият момент за мен беше влизането ми в Къщата. Това беше най-емоционалният и най-хубав момент. Всички ме приеха като едно малко, добро детенце. И те затова ме обикнаха. Не бих казала, че с нещо съм се изложила", разказа преди време Гущерова.

Наистина ли: Светлана Гущерова прави черна магия на свекър си Добромир
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Наистина ли: Светлана Гущерова прави черна магия на свекър си Добромир

Автор Ива Петрова