Автор
Ива Петрова

Наистина ли: Светлана Гущерова прави черна магия на свекър си Добромир

Вестник „Уикенд“ публикува снимки, които са направени по време на извършването на страховития ритуал, който Светлана провежда в домашни условия. Майка ѝ Кунка се явява като помощница в злината.

Всеки ден, в продължение на 40 дни, Светлето трябва да пали заклинания на турски ходжа, като по думите му това трябвало да навреди на свекър ѝ. Според ходжата, магията е много коварна и действа бързо. Казва, че резултатът бил 100% сигурен и ефикасен.

View post on Instagram
 

Магията е най-скъпата – 40 000 лева и се прави само от ходжа. Светлана, която от години ходи при астролози и гадатели, сега е прибягнала към тежката артилерия, разказват източниците на „Уикенд“.

Говори се, че русокоската се готви да направи магия и на втората жена на Гущеров-старши – Диана, която трябва да наследи 75% от богатството му. Мис Плеймейт отдавна не харесва втората си свекърва, а преди дни дори заплашила мъжа си.

View post on Instagram
 

Раздорите в семейството са от много години, но в последните няколко месеци драмите около семейството на Светлана са повече от тези в турските сериали. Това съвпада и с момента, в който се разбра, че са разорени и дължат много пари. „Уикенд“ научи, че в началото на юни Добромир се срещнал със сина си Християн и му поставил ултиматум, че ще се смили над него и ще погаси дълговете му, но само ако отиде във френска клиника за алкохолна зависимост. Освен това трябва и да се разведе с жена си. Християн бил на косъм да се съгласи, като казал на Светлана, че разводът ще е само фиктивен и ще са заедно, но тайно. Тя обаче побесняла и го заплашила с истински развод. Точно това бил моментът, в който решила да направи черна магия на свекър си.

View post on Instagram
 

Светлето бързо пресметнала, че съпругът ѝ ще вземе 25% от милионите на баща си и тези пари ще им стигнат за няколко години. Именно парите я мотивирали да прибегне към крайни мерки. Е, става ясно защо е искала четири деца, явно се е надявала да наследят милионите на дядо си, но той е непреклонен и дори обмисля да завещае всичко на съпругата си – Дияна. Дали има някаква истина в тези твърдения и дали Светлана е прибегнала към магии в действителност, не е известно.

Мария подаде трета молба за развод
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Мария подаде трета молба за развод

Автор Ива Петрова