Автор
Ева Григорова

Нови разкрития: Джей Ло била като майка за Бен

В света на шоубизнеса, където връзките често са краткотрайни, историята на Дженифър Лопес и Бен Афлек изглеждаше като рядък пример за втори шанс в любовта. Но след по-малко от две години брак тази приказка достигна своя неочакван край. Миналата седмица Лопес официално подаде документи за развод, посочвайки "непреодолими различия" като причина за раздялата.

Според множество източници, близки до двойката, зад кулисите на този привидно перфектен съюз се е криела сложна динамика. Лопес, известна с неуморната си работна етика и позитивна нагласа, е полагала значителни усилия да поддържа баланса в отношенията. "Дженифър прекарваше много време в грижи за Бен, почти като майка," споделя вътрешен човек пред списание People. "Начинът, по който се грижеше за него, беше почти детински."

Тази динамика, обаче, изглежда е била източник на напрежение. Приятели на Лопес често ѝ напомняли, че не е нейна отговорност да управлява емоциите на съпруга си. Афлек, от своя страна, е описван като "на настроения и мрачен понякога". Източник, близък до бившата му съпруга Дженифър Гарнър, потвърждава, че той "никога не се е справял добре със стреса" и "няма добри умения за справяне".

Натовареният график на Лопес също е изиграл роля в раздалечаването на двойката. След повторното им събиране през 2021 г., певицата и актриса се впусна в поредица от проекти - участва в осем филма, продължи работата си като модел, лансира своя козметична линия JLO Beauty и създаде нова музика. Това постоянно движение е довело до "дистанция" в отношенията им, според източници от People.

Въпреки че и двамата все още не са коментирали публично раздялата, слуховете за техния личен живот вече циркулират. Афлек беше забелязан в компанията на Кик Кенеди, дъщерята на Робърт Ф. Кенеди младши. От друга страна, според In Touch, рапърът Дрейк, с когото Лопес е била романтично свързвана в миналото, може би чака подходящия момент да се сближи отново с нея.

Раздялата на Бенифър, както феновете ги наричаха, бележи края на една дълга и сложна любовна история. Двамата се запознаха през 2002 г. на снимачната площадка на филма "Gigli" и бързо се превърна в една от най-обсъжданите двойки в Холивуд. След първоначалната си раздяла през 2004 г., те изненадаха всички, събирайки се отново през 2021 г. и сключвайки брак през следващата година.

Въпреки тъжния край, източници близки до Лопес твърдят, че тя "се опита наистина усилено да накара нещата да проработят". Същевременно, приятели на Афлек споделят, че той изглежда "много щастлив" с новия си живот като ерген и се фокусира върху работата си и децата си.