Автор
Ива Петрова

Кристиан Костов с нова изненада: Показа приятелката си - вижте коя е тя (Видео)

Кристиан Костов, който често предизвиква слухове за сексуалната си ориентация заради по-женствения си стил и облекло, предизвика голяма изненада сред последователите си в социалните мрежи.

Певецът, който преди години донесе слава на България, като завърши втори на конкурса за песен на Евровизия 2017, разкри коя е красавицата, с която споделя дома си.

View post on Instagram
 

Изпълнителят е споделил видео, на която е прегърнал момиче, за което споделя, че прави сутрините му по-сладки от кафето. Името на младата госпожица е Полина Богушевич, победителка на детската "Евровизия" през 2017 г. Тя е наполовина рускиня, наполовина корейка.

Според слухове от светските среди двамата са се запознали в Лос Анджелис, където Кристиан в момента живее и работи върху нови музикални проекти. Най-вероятно музиката и участието им в Евровизия са ги събрали.

Кристиан Костов призна: Не съм във връзка, самотно ми е
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Кристиан Костов призна: Не съм във връзка, самотно ми е

Автор Ева Григорова

Преди време Кристиан сподели, че се е чувствал самотен, но сега, за щастие, не е така. Любовта е най-голямото му вдъхновение, като самият той признава, че е написал песен след трудна раздяла.

Феновете му с нетърпение очакват да видят новата му половинка в България.

View post on Instagram