Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, през септември планирайте по-добре финансите си

Скъпи Козирози, като истински представители на вашия знак започвате добре месецът, заредени със самочувствие, знания и способности. Независимо от работата, която вършите, през тези седмици ще бъдете силно фокусирани върху успеха и реализирането на планове, които отдавна имате. Лесно ще мотивирате другите и ще покажете, че сте способни да инициирате по-големи неща.

Използвайте този период, за да планирате финансите си. Бъдете отворени към иновативни начини или подходи към нещата, защото това всъщност може да бъде много добро за вас. Промяната ви освобождава от ограниченията и ви поставя по пътя към свободата и големите мечти. Ще сте наясно с възможностите си, защото ще знаете как да вземете правилната нагласа. Сега имате достатъчно самочувствие, но все пак внимавайте да не се конфронтирате с колегите си или да се държите властно. Избягвайте всякакво двусмислено поведение.

Първата половина на месеца е особено добра за промяна на настоящия ви живот. Можете да започнете да реализирате плановете и целите си за кратък период от време, ако се съсредоточите силно върху това. През следващите седмици ще имате много повече физическа жизненост за всички неща, които сте отлагали. Септември обещава да бъде един приятен и балансиран месец за вас, особено в материален план, защото ще ви се открият неочаквани възможности. Възползвайте се от всеки шанс, който ще ви помогне да направите промяна, и сега ще имате много от тях!

Що се отнася до любовта, трябва да се поставите първо в ред, за да могат околните да ви приемат. Не можете да очаквате другите да ви осигурят щастие, ако не го намерите в себе си. Важно е кого обичате, как обичате и какво обичате да правите. Като цяло любовните отношения - официални или не - са подложени на изпитание през месеца. Опитайте се да разберете дали връзката ви се основава на истински чувства.

5-те зодии с най-остър ум
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

5-те зодии с най-остър ум

Автор Антония Михайлова