Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците ще са по-нервни от обикновено, Стрелците да не живеят с миналото

През този период е препоръчително да ограничите комуникацията или поне да не се ангажирате с неприятни разговори. В противен случай ще натрупате негативна енергия.

Овен – Ще свършите доста неща днес, но можете да се чувствате стресирани и раздразнени и също трябва да внимавате, защото рискът от нараняване и болка се увеличава. Можете да осъзнаете собствените си несигурности и страхове, както и скритите опасности.

Телец – Някои неща, които са извън вашия контрол, ви правят разочаровани и пълни с негативна енергия. За да се отървете от всичко това, посветете се на някои рутинни задачи, които изморяват тялото и дават почивка на духа.

Близнаци – Недоразуменията в общуването могат да ви накарат да се карате излишно с близки хора. Освен това не си позволявайте днес да се конфронтирате с началниците си в делова среда. Най-добре ще бъде, ако останете настрана от разговора и изобщо не изразявате мнението си. Има опасност да бъдете неразбрани.

Рак – Няма да е лоша идея да отделите малко време на някои бизнес проекти, особено такива, които изискват известна доза креативност. Възможно е в днешния ден да сте по-нервни от обикновено и малко депресирани.

Лъв – Днес работата ще ви отнема повече време и енергия. Добър момент е да преосмислите как по-добре да организирате времето си и да разпределите правилно ресурсите си. Ще изглеждате привлекателни и очарователни за всички около вас, но това няма да ви гарантира успех.

Дева – Вашият прагматизъм днес ще ви бъде от голяма полза и ще ви помогне лесно да се справите с проблемите. Разчитайте на своята креативност на работното място, вярвайте в себе си и скоро ще достигнете целта.

Везни – Ще бъдете по-чувствителни и затова ще избягвате свадливите и нетактични личности. В областта на любовта се нуждаете от малко бягство от ежедневието. Може би е време да помислите за реализиране на съвместни планове с партньора си.

Скорпион – Атмосферата в службата може да е напрегната - стойте далеч от чуждите конфликти и ще избегнете излишни проблеми. Вашата амбиция и решителност ще ви помогнат да преодолеете всякакви препятствия.

Стрелец – Не позволявайте на миналото да определя настоящето ви. Вие сте много интелигентни и имате късмета винаги да виждате чашата наполовина пълна и това отношение ви помага да не пропуснете нито една възможност, която съдбата ви предлага.

Козирог – Може да се наложи да се сблъскате със сценарий, който малко ви разстройва, но знаете как да поемете контрол над ситуацията и да действате както ви е най-добре. Вашето благоразумие и спокойствие ще ви помогнат да вземете правилните решения.

Водолей – Въпреки че може да има известно напрежение в семейната среда, като цяло ви предстои ден, в който съдбата ще ви компенсира повече от това. Звездите са на ваша страна и късметът е ваш съюзник.

Риби – Трябва да вземете решения, за да можете да излезете от лабиринта, в който се намирате и това ви стресира. Нека нищо и никой не ви спира и не забравяйте, че сте силни и позитивни и че в трудни моменти може да черпите сила от слабостта.

5 зодии, които могат неочаквано да срещнат любовта през септември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

5 зодии, които могат неочаквано да срещнат любовта през септември

Автор Антония Михайлова