Автор
Ева Григорова

Лекарят, който бе обвинен за смъртта на Матю Пери, се призна за виновен

Медикът, който беше обвинен за смъртта на американския актьор Матю Пери, се призна за виновен по едно обвинение, съобщи TMZ. Доктор Марк Чавес се е съгласил да се признае за виновен по обвинение за заговор за разпространение на кетамин и сега го грозят до 10 години затвор. Властите на окръг Лос Анджелис са започнали разследване, което ще отнеме няколко месеца.

Матю Пери
Матю Пери
GettyImages

Полицията и Администрацията за борба с наркотиците започнаха разследване преди няколко месеца, след като аутопсията установи, че Матю Пери е починал в резултат на острите ефекти на кетамина. Пощенската служба се е присъединила към разследването и проверява дали актьорът не е купувал наркотици по пощата.

Матю Пери
Матю Пери
GettyImages

Според резултатите от токсикологията, Матю Пери е бил подложен на терапия с кетамин за психични проблеми повече от седмица преди инцидента. Според медицински експерт обаче откритият в тялото му кетамин не е попаднал там в резултат на лечение. Тялото на актьора от култовата поредица "Приятели", който почина на 54-годишна възраст, беше открито на 28 октомври 2023 г. в дома му в Калифорния.

Арестуваха личния асистент на Матю Пери
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Арестуваха личния асистент на Матю Пери

Автор Ева Григорова