Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаците да отделят повече време на близките си, Раците да не критикуват

Денят е позитивен, хармоничен и лек. Период на вътрешно възраждане, намиране на психическо равновесие. Необходимо е да се направи нещо добро, да насочите силите и действията си в положителна посока.

Овен – Днес може да се засили физическото привличане между вас и партньорът ви или някой, който е приятел, колега или познат. Свободните представители на знака е възможно да срещнат сродна душа на най-неочаквано място. Любовта често е непредвидима.

Телец – Добре е да изразходвате енергията си разумно и да не прекалявате с прекомерната активност. Старайте се да прекарате спокойно този ден. По-добре е да не планирате важни неща - вероятно ще срещнете трудности. Правилно разпределяйте силите си и обмисляйте старателно действията си.

Близнаци – Не отлагайте за утре онова, което можете да успеете да свършите днес. Опитайте се да проявите търпение към слабостите на другите и да не влошавате допълнително ситуацията. Посветете повече време на семейството и близките си.

Рак – Промените в настроението могат да объркат хората около вас и най-вече партньорът ви. Звездите ви съветват да се държите по-предвидимо и да не сте толкова капризни. Общуването с любимия човек ще изисква от вас снизходителност. Добре е да се въздържате от критика.

Лъв – Използвайте енергията си за изпълнение на задълженията, които непрекъснато отлагате. Но все пак по-малко работа, повече забавление. Днес мечтайте и правете хубави планове - те непременно ще се сбъднат макар и не веднага.

Дева – Днес вашата интуиция ще ви помогне при решаването на вътрешносемейни въпроси. За деня ще е актуално правилото “мълчанието е злато”. Въздържайте се да не правите излишни коментари, да спорите, както и да налагате ред.

Везни – Намаляващата Луна може да ви накара да почувствате понижена енергията си, но добрите влияния, които получавате от планетата на любовта Венера, ще облекчат живота ви, особено в любовта и ще забележите, че привличате към себе си околните.

Скорпион – Денят носи позитивна енергия. Тайната на щастието е в малките неща, които често не забелязвате. Огледайте се и пребройте колко много има около вас. Не позволявайте на никой да изтрие усмивката от лицето ви.

Стрелец – Луната ви придава специален магнетизъм и чар. Ще излъчвате позитивни и добри вибрации. Денят може да ви поднесе нещо неочаквано, което да ви развълнува. Отпуснете се, поглезете се и правете само това, което ще ви направи щастливи.

Козирог – Днес ще забележите, че не ви се занимава с нищо, че изпълнявате задълженията си много по-бавно от обикновено и че мислите ви често прелитат от едно място до друго. Всеки си има своите мързеливи дни и в това няма нищо лошо. Полага ви се почивка.

Водолей – Уединението ще ви помогне да намерите отново себе си. Отделете си достатъчно внимание, поглезете се, отдайте се на някакво приятно занимание, развлечение, докато се почувствате по-добре. Подарете си сами този ден!

Риби – За представителите на знака ще е характерно меланхолично настроение. Подсигурете си повече свободно време. Добрият сън и добрата почивка в уюта на дома е правилното лекарство срещу натрупаната умора през седмицата.

За какво завиждат другите на всяка зодия?
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

За какво завиждат другите на всяка зодия?

Автор Евелин Попадийна