Автор
Антония Михайлова

Задават се радикални промени за 5 зодии до края на 2024 г.

През последните четири месеца на 2024 г. пет зодии ще бъдат изправени пред огромни промени, които могат коренно да преобърнат живота им. Влиянието на мощните планетарни транзити ще доведе до трансформации, които ще засегнат всички аспекти на тяхното съществуване. Ако сте сред един от долуизброените зодиакални знака, сега е моментът да подредите всичко и да завършите започнатите проекти, тъй като с настъпването на есента и след това през 2025 г. промените ще бъдат драматични и дълбоки.

На 1 септември Уран ще започне своето ретроградно движение, което ще продължи до 30 януари 2025 г. В същия ден Плутон отново ще навлезе в знака Козирог, където ще остане до 19 ноември. Едновременното движение на тези две външни планети не е случайно. Уран е планетата на промяната и това движение ще засегне всички области на живота. Може да преосмислите промените, които вече са настъпили, или да се изправите пред нови предизвикателства.

Овен

За Овните последните четири месеца на 2024 г. ще бъдат време за реализация на отдавнашни амбиции. След години упорит труд те ще видят резултатите от усилията си. Плутон, който по това време се завръща в знака Козирог, ще накара представителите на зодия Овен сериозно да се замислят за кариерата и професионалния си път. Този период ще бъде ключов за тях за постигане на целите им и ще им отвори врати за нови кариерни възможности.

По това време Уран ще бъде ретрограден във втори дом, който отговаря за ценностите и материалното богатство. Това е идеалният момент да преразгледате финансовите си цели и да потърсите нови източници на доходи. Обърнете внимание на кого отдавате енергията си – това е от значение дали ще имате еднаква възвръщаемост. Трябва да внимавате и с разходите си, тъй като са възможни неочаквани финансови затруднения.

Рак

През последните месеци на 2024 г. Раците ще трябва да напуснат зоната си на комфорт и да започнат нов етап от живота. Под влиянието на Плутон те ще анализират дълбоко емоциите си и отношенията си с другите хора, което ще доведе до значителни вътрешни промени. Тези промени може да не са лесни, но до края на годината Раците ще се почувстват силни и готови да поемат нови предизвикателства.

Животът им ще се промени драматично и те ще започнат да се движат към нови висоти. Уран ще бъде ретрограден в единадесети дом, свързан с приятели и планове за бъдещето. Това е време, когато надеждите и мечтите могат внезапно да се превърнат в реалност, особено ако Раците са работили усилено. Трябва обаче да сте внимателни в отношенията си с приятели – възможни са конфликти и неочаквани обрати.

Везни

Известни със склонността си към прекомерно мислене, Везните ще вземат важни решения, които ще променят живота им през последните четири месеца на 2024 г. Влиянието на Плутон и есенните затъмнения ще доведат до преоценка на семейните възгледи и личните отношения. Този период ще бъде време на активно духовно израстване и напредък. Везните ще започнат да реализират нови проекти, да влизат в нови отношения и да постигат целите си с увереност и решителност.

През този период Уран ще бъде ретрограден в осми дом, свързан с трансформация, споделени ресурси и дълбоки психологически процеси. Това време може да донесе внезапно осъзнаване на важни неща, които ще помогнат на Везните по пътя на изцелението. Освен това е възможно да се получи информация, която ще позволи на Везните да помогнат на другите в тяхното изцеление. Това ще се случи с нестандартни методи, които може да не срещнат веднага разбиране от страна на другите.

Козирог

От септември до декември 2024 г. Козирозите ще се изправят пред последния етап от дългосрочната трансформация на Плутон, преди 19 ноември най-накрая да затвори цикъла, започнал през 2008 г. През този период Козирозите ще преосмислят своята идентичност, отношение към правителството и обществото. Това време ще изисква от тях да вземат важни решения, които ще оформят бъдещето им за години напред.

Краят на годината ще бъде моментът, в който Козирозите осъзнават своята сила и готовност да вървят напред, завършвайки дълги и важни проекти. Но това не е всичко - ретрограден Уран ще преминава през петия дом, който е свързан със себеизразяването и творчеството. Този период ще помогне на Козирозите да открият своята индивидуалност и самочувствие. Уникалните им качества и оригиналност могат да се превърнат в техен основен коз. Основното нещо за Козирозите е да не се страхуват да се открояват от тълпата.

Какво носи ретроградният Уран на всички зодии от 1 септември 2024 г. до 30 януари 2025 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Какво носи ретроградният Уран на всички зодии от 1 септември 2024 г. до 30 януари 2025 г.

Автор Теодор Муховски

Водолей

Водолеите ще претърпят мащабни промени във всички сфери на живота през последните месеци на 2024 г. Под влиянието на планетарните транзити те ще покажат своята уникалност и ще могат да реализират най-смелите си проекти. Тези промени ще позволят на Водолеите да достигнат ново ниво и да заемат своето място сред лидери и новатори. Краят на годината ще бъде период на ярки постижения и творчески победи за тях.

Уран, който ще бъде ретрограден в четвърти дом, ще принуди Водолеите да обърнат внимание на дома, семейството и вътрешния си мир. Това е момент, в който е важно да се потопите в емоциите си, а не да избягате от тях. Основната задача е да се научите да слушате интуицията си и да разберете истинските си нужди. Може би ще възникнат внезапни промени в личния им живот, които ще принудят Водолеите да преразгледат отношенията си с близките.