Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците да не се надценяват, около Водолеите ще е пълно с изкушения

Денят е с тежка енергия. Изисква се висока степен на разбиране в общуването. Да се избягват провокациите. По-добре е да почивате или поне да се въздържате от прекомерна активност - правете обичайните си ежедневни дейности, някаква рутинна работа, при която не е нужно да мислите много и да взимате решения.

Овен – Днес ще трябва да действате по-твърдо от обикновено. Денят изисква решителност, проява на характер, сила на волята. На работното място се съсредоточете върху най-трудните задачи и обърнете внимание на всички малки неща.

Телец – Някои от вас ще се сблъскат с недоразумения. Добре е да разчитате само на себе си, да слушайте вътрешният си глас и да не бързате - проблемите ви ще бъдат разрешени в най-скоро време, трябва само да изчакате още малко.

Близнаци – Бъдете много внимателни - проблемът, за който постоянно мислите, няма да бъде толкова прост, колкото изглежда. Потърсете съвет от опитни хора или се обърнете към тези, които познавате добре - те ще ви помогнат да избегнете грешки в бъдеще.

Рак – В днешният ден е най-добре за вас да решавате само рутинни задачи. Не предприемайте нищо ново, нищо важно. Погрижете се за здравето си и не надценявайте силите си - именно то ще изисква най-много внимание и грижи от вас.

Лъв – Денят е труден във всяко отношение, особено в общуването с другите. Днес дори между близки хора е възможно да възникнат недоразумения, скандали или негативни събития, които могат да доведат до конфликти и разправии.

Дева – Изпълнени сте с някои съмнения - правилните решения днес няма да бъдат лесни. Възможно е да има негативно развитие на събитията, което определено не сте очаквали. Пазете се от скандали – особено се старайте да не ги провокирате вие.

Везни – Днес е възможно изостряне на отношенията с другите и неочаквани конфликти. Не позволявайте на никой да ви манипулира. Звездите съветват да не поемате дела, в които се съмнявате и да не приемате всякакви съвети.

Скорпион – Днес е време за промяна, било то физическа или емоционална. Сложете катинар на хладилника и посетете фитнес залата или правете сами упражнения. Самоконтролът е нещо, което ви липсва, но трябва да поддържате.

Стрелец – Трябва ли нещо да се случи, за да започнете най-накрая да се грижите за себе си? Планетите ви съветват да се отпуснете и да спрете да се изнервяте поради проблеми в бизнеса или в любовта. Всеки си има такива, затова не хабете напразно нерви.

Козирог – Днес ще ви е трудно да споделяте с другите това, което чувствате. Може да криете настроението си и да искате да останете сами. Всяка физическа активност, медитация и водни процедури ще помогнат за облекчаване на напрежението.

Водолей – Без значение дали сте мъж или жена, няма да е лошо да преразгледате поведението си по отношение на партньорските отношения. Това е ден, пълен с изкушения. Отървете се от напрежението и натрупаната тревога чрез разговори с близки приятели.

Риби – Обърнете внимание на близките си - днес те се нуждаят от много повече грижи и внимание, отколкото преди. Звездите съветват да не се захващате с големи неща, а да се погрижите за себе си, да си позволите малко повече забавление и релакс.

Какво носи ретроградният Уран на всички зодии от 1 септември 2024 г. до 30 януари 2025 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Какво носи ретроградният Уран на всички зодии от 1 септември 2024 г. до 30 януари 2025 г.

Автор Теодор Муховски