Автор
Теодор Муховски

3 зодии, които ще претърпят голяма промяна през септември 2024 г.

Лятото вече е зад гърба ни, но не се натъжавайте - есента е подготвила много изненади за някои от нас.

Казват, че лятото кипи от живот. Трудно е да се спори с това, но все пак предлагаме да не се ограничаваме само до един сезон и да приложим фразата включително и към есента, която вече чука на вратата ни.

Докато някои представители на зодиака ще се радват на пъстрите пейзажи и освежаващите дъждове, други ще трябва да се изправят пред кардиналните промени в живота си. Възможно е именно през септември да почувствате, че е време да преосмислите приоритетите си и да вземете важни решения относно здравето, романтичните отношения, кариерата и др.

Готови ли сте да открехнете завесата на мистерията и да разберете дали сте в списъка на избраните от Вселената щастливци? Време е да се запознаете с предсказанието на ведическия астролог Нирадж Дханкхер.

Дева

Това е идеалното време за самоусъвършенстване. Погледнете отново на себе си и на живота си. Доволни ли сте от всичко? Ако отговорът е „не“, тогава трябва да предприемете действия, вместо да чакате прекалено дълго.

Поговорете с партньора си, споделете притесненията си, преодолейте заедно старите си разногласия.

Самотни сте, но искате да поправите това? Бъдете активни и отворени за комуникация, инициирайте срещи, ходете на тях с удоволствие.

Работата вече не ви носи радост? Положете усилия да накарате шефа си да ви забележи, обсъдете с него възможността за потенциално повишение, функционално разширение. И така нататък. „Прекарвайте време в размисъл за това какво искате да постигнете. Не се страхувайте да промените посоката си, ако смятате, че точно сега трябва да го направите.“

КозирогАмбициозните и трудолюбиви Козирози през септември също ще е добре да излязат от зоната си на комфорт и да се възползват максимално от себе си. В какво точно, решавайте сами - списъкът няма граници. Може би е време най-сетне да започнете да тичате сутрин, да се занимавате с йога, да си вземете домашен любимец, да организирате глобален ремонт на скучния апартамент, да заживеете с любимия си партньор, да си купите желаната кола или да напуснете работата си.

Астрологът препоръчва да се обърне специално внимание на последната точка. „Септември е благоприятен период за тези, които са в търсене на работа, най-вече в сферата на образованието, издателската дейност или международния бизнес. Ако сте сред такива търсещи работа, интервютата през следващите седмици ще преминат добре за вас“.

Жена, есен
Жена, есен
Freepik

Водолей

Родените под знака на Водолея ги очаква завладяващо пътуване. А какви емоции ще останат след него, зависи само от представителите на тази зодия. Формулата на успеха, както обяснява астрологът, е следната: трябва да мислите позитивно дори в най-безизходните ситуации и активно да проявявате гъвкавост. Например в най-кратки срокове да препланирате грандиозно двуседмично пътуване или да изпълните на пръв поглед невъзможна работна задача.

Основното при такива обстоятелства е да разберете как да ги обърнете във ваша полза. Бъдете подготвени и за събития, които ще напомнят за вашето минало. Вероятно ще се стигне до срещи със стари познати и до разрешаване на стари проблеми.

3-те зодии, които са най-мързеливи от всички
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

3-те зодии, които са най-мързеливи от всички

Автор Теодор Муховски