Автор
Евелин Попадийна

Какво да облечете, за да сте в крак с модата през есента

Колкото и да не ни се вярва, есента дойде - листата падат, сутрините и вечерите са студени. Време е да подготвим гардероба си за този сезон. Не знам за вас, но аз всяка пролет и всяка есен правя основно почистване. Дрехи и аксесоари, които не съм носила поне две години подарявам или продавам, за да направя място за нови придобивки.

Тази есен модата ще е много интересна и определено ще можем да се развихрим с по-смели комбинации. Ето какво трябва да имате в гардероба си, за да изглеждате стилни дори под дъжда:

Сака
Вталените сака отново са на мода! Целта е да подчертаем женствеността и извивките си. Ако все пак разполагате само с оувърсайз сака не се отказвайте от тях, просто включете въображението си. Сложете голям колан около талията… Изглежда страхотно!

Палта с животински принт
Животинските принтове остават хит и този сезон. След като през лятото бяха на върха на модните тенденции, запазват позициите си и през есента. Всичко в животински принтове е позволено, но палтата и тренчовете ще ви направят най-модерната жена в стаята.

Разкроени дънки
Скини дънките отдавна са в миналото! Тази есен изберете дънки с разкроени крачоли – стоят много по-секси и по-елегантно. Можете да ги комбинирате със сникърси, боти или лоуфъри. Да не забравяме, че този тип дънки издължава краката. А защо да не са в леопардов принт?

Капси
Есента носи със себе си уестърн стила – каубойски ботуши, кожени якета и чанти с капси. Да, стилът от 90-те продължава да се завръща и тази есен носи точно тези чанти. Хубавото е, че те могат да се комбинират с всичко и са изключително атрактивни.

Боти и ботуши
Ако миналата есен сте си купили ботуши или боти с квадратен връх, то вече сте в тренда. Стилистите съветват да заложите точно на такъв тип обувки, защото освен че ще сте стилни, ще ви е и много комфортно. Можете да ги съчетаете с дънки, поли или рокли, а защо не и с палто с животински принт.

Цветът на есента
Тази есен най-модерният цвят е зеленото! Във всички нюанси, под всякакви форми. Бъдете различни, експериментирайте – зелена чанта, зелени обувки, зелен тренч, можете да си позволите всякакви комбинации.

Чорапи
В последните години всички обръщат внимание на чорапите! Тази година им е отредено специално място. През есента чорапите до коляно и тези над глезена са абсолютен хит! Обуйте ги със сникърси, с лоуфъри, с боти, дори и с ботуши!

Нека не забравяме, че модата е временна и ако вече имате изграден стил е супер, но все пак – опитайте да добавите някои от тези модни дрехи или аксесоари. Може да се изненадате колко добре пасват с аутфита ви от миналата есен. Не се страхувайте да експериментирате и да надграждате. Модата е изкуство, изразете себе си!

Най-модерният маникюр за тази есен
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Най-модерният маникюр за тази есен

Автор Евелин Попадийна