Автор
Ева Григорова

Тото получи неприятна изненада от жена си в ефир

Йонислав Венциславов Йотов, по-известен с артистичния си псевдоним Тото, от "СкандаУ" се сблъска с неприятна изненада в студиото на "Преди обед".

"При мен винаги така става - една врата се отваря и никой не влиза", изповяда се с тъга той. Причина за минорното му настроение се оказа жена му, която закъсня за влизането си в предаването и се появи, уж като изненада, отбелязва HotNews.bg.

View post on Instagram
 

Танцьорката Кристин трябвало да седне до него на диванчето и да отговаря на въпроси на стендъп комичката Оля Малинова. "И изненадата ли си отказа?", попита Тото, след като остана само в компанията на Малинова.

За радост на музиканта и на водещите, разбира се, съпругата на Тото все пак се появи с около 10 минути закъснение. Тя бе въведена от водещия Петър Дочев, който замаза положението, като обясни, че той е виновен за закъснението на дамата, тъй като се бил захласнал по нея.

Рапърът Тото се разплака като дете по време на концерт (ВИДЕО)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Рапърът Тото се разплака като дете по време на концерт (ВИДЕО)

Автор Ева Григорова

По време на интервюто Тото призна, че е преживял сериозен психически срив след предаването си с Тити Папазов, по време на което баскетболният ас си призна, че е постригал гаджето си нула номер. "Финансовата щета не е страшна, това са пари, изкарват се", каза рапърът.

Тото с гордост заяви, че залата на концерта на "СкандаУ" във Велико Търново е била препълнена. Този факт предизвикал сълзи на радост в очите му в първите минути на концерта. Именно тези сълзи са заснети в клипчетата, които присъстващи на концерта са публикували в социалните мрежи, обясниха Тото и съпругата му, опровергавайки слуха, че Тото бил разстроен и се разплакал като дете на концерта си заради празна зала.

View post on Instagram