Автор
Ева Григорова

Донков попари Радина със смущаващ коментар, заменя я в "Любовникът"

Деян Донков напоследък привлича вниманието не само с професионалните си изяви, но и с интригуващи коментари за личния си живот. След скорошната раздяла с дългогодишната си партньорка Радина Кърджилова, Донков изглежда преосмисля много аспекти от живота си, споделяйки философски размисли:

"Някои хора почиват, едни физически, други духовно или ние ги погребваме приживе."

View post on Instagram
 

Тази мисъл, изречена от актьора, сякаш загатва за дълбоките промени, през които преминава в момента. След 13-годишна връзка с Кърджилова, от която имат две деца - Христо и Йоан, двойката обяви раздялата си, предизвиквайки вълна от спекулации в медиите.

Въпреки личните трусове, Донков не спира да работи. Той разкрива плановете си за бъдещи проекти, включително продължението на популярния спектакъл "Любовникът". Интересното е, че постановката ще продължи, но с нова актриса на мястото на Кърджилова. Донков обещава по-пикантна версия, определяйки я като "16+":

"Този път спектакълът ще е с червена точка 16+! Ще става сериозно. Още не е постигнал своя максимум. Името не е изцедено", каза той пред "България Днес".

View post on Instagram
 

Освен това, актьорът подготвя и нов моноспектакъл, базиран на пиесата "Последното бягство на Дон Жуан" от Недялко Славов. Интересното е, че Донков не само ще изпълнява главната роля, но и ще режисира постановката. Той споделя: "Дон Жуан също ще го режисирам аз. На другите нямам доверие вече. Останал съм недоверчив. Само ме използват и ме изхвърлят"

Тези думи навеждат на мисълта, че актьорът преживява период на преоценка не само в личен, но и в професионален план.

View post on Instagram
 

Що се отнася до личния му живот, Донков изненадва с коментар относно бившата си партньорка, който предизвика много реакции: "Да, Радина е красива, но с красотата се свиква." Той добавя загадъчно: "Причините за една катастрофа не са само у единия", оставяйки много въпроси без отговор относно причините за раздялата им.

Междувременно, Радина Кърджилова продължава активната си кариера в Народния театър. Въпреки раздялата, тя изглежда позитивно настроена, споделяйки снимки в социалните мрежи със статуси като: "Забавлявайки се на живота". Актрисата продължава да участва в редица хитови постановки, показвайки, че професионалният ѝ живот остава непокътнат от личните промени.

View post on Instagram
 

Въпреки раздялата, двамата продължават да се грижат за децата си Христо и Йоан, редувайки се в отглеждането им.

Донков споделя, че си взима кратка почивка от Народния театър след "турболентното лято". Той намеква за нови проекти, включително възможна работа с украински режисьор в Бургас, добавяйки с усмивка: "Влизам в порноиндустрията", преди да поясни, че това е само шега. Актьорът изглежда се наслаждава на новооткритата си свобода, намеквайки за внимание от страна на почитателки: "Много е забавно за момента. Сега сме още в началото".