Автор
Антония Михайлова

Ето кой е най-успешният ден от седмицата според астролозите: По това време всичко планирано се сбъдва

Свикнали сме с рутинното ежедневие, но какво ще стане, ако дните от седмицата не са просто последователност, а уникални периоди, всеки от които има своя собствена енергия?

От древни времена всеки ден е бил свързван с определена планета или божество, което влияе върху делата, подходящи за този ден. Например неделя е денят на Слънцето - символ на жизненост и оптимизъм. Това е идеално време за почивка и творчество.

Понеделник е денят на Луната. Той символизира интуицията и размисъла. Именно в първия ден от седмицата трябва да започнете да планирате, да се откажете от емоциите и да се посветите на медитация или йога.

Жена, щастие, цветя
Жена, щастие, цветя
Freepik

Но денят от седмицата, чиято енерия е заредена с най-голям потенциал за прогрес и късмет, е четвъртък. Четвъртък е денят на Юпитер - олицетворение на успеха и просперитета. Четвъртък е време за вълнения, смели решения и изпитания на съдбата

„Четвъртък, който носи името си от скандинавския бог на гръмотевиците Тор, е тясно свързан с римския бог Юпитер. И двамата са божества на гръмотевиците и светкавиците, въплъщаващи силата и мощта. Юпитер, известен още като Зевс, е смятан за цар на боговете, прелъстител и убиец. От астрологична гледна точка планетата управлява Стрелец и Риби, представлявайки късмет, оптимизъм и пътуване. Юпитер ни дарява с благословия, вдъхва вяра в по-добро бъдеще и ни насърчава да се радваме на живота“, казва известният астролог Реда Уигъл пред New York Post.

В древните статуи Юпитер и Зевс често са изобразявани с рог на изобилието, символизиращ неограничениje възможности. Този символ ни напомня да сме смели в мечтите си и да не се страхуваме да постигаме повече.Н

Задават се радикални промени за 5 зодии до края на 2024 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Задават се радикални промени за 5 зодии до края на 2024 г.

Автор Антония Михайлова

Как да използвате късмета в своя полза

Четвъртък е време за растеж, учене и ново начало. Използвайте този мощен потенциал, за да обогатите ума си с нови знания. Разширете кръгозора на възприятията си. Потърсете съвет от опитен наставник, гуру, който може да сподели своя опит и да ви насочи по правилния път.

Позволете си да се потопите в света на духовността и да намерите хармония със себе си и света около вас. Не забравяйте да цените това, което имате. Пребройте постиженията си във всички области – кариера, любов, семейство... Осъзнаването на това, което вече имате, ще ви донесе истинска радост и ще ви изпълни с благодарност.

Що се отнася до работата или бизнеса, в четвъртък можете да обмисляте, да търсите нови идеи, да развивате мащабни планове, да търсите работа или най-малкото - да не се страхувате да поемате рискове.