Автор
Веселина Петрова

Бен Афлек се страхува да ходи по срещи заради развода с Джей Ло

Холивудският актьор Бен Афлек вече е официално разведен с латинозвездата Дженифър Лопес от няколко седмици. И вече е нападнат от секси мацки, които искат да привлекат вниманието му.След като Джей Ло подаде молба за развод, Бен е свързван с американската наследница Кик Кенеди. Негови представители обаче побързаха да опровергаят слуховете.

Сега източник твърди, че дори и да иска, 52-годишният Бен не може да ходи по срещи, защото си е наложил забрана.

View post on Instagram
 

Вероятно това се дължи на факта, че преди сватбата Бен и Джен не са подписали предбрачен договор. Сега двойката трябва да раздели общите си активи, които възлизат на умопомрачителните 650 милиона долара, пише varna24.bg.

Източник на списание Heat коментира, че: "Той наистина иска да започне да се забавлява отново и има толкова много секси жени, които взривяват телефона му, но той не ходи по срещи. Не може да рискува да разстрои Джен. От негова гледна точка е разочароващо, че не му позволяват да се забавлява, но не може да рискува. Той се надява, че тя ще иска бързо да приключи разводът".

View post on Instagram
 

Източникът обяснява, че бързината на развода зависи от това дали носителят на "Оскар" и Джен ще "играят по правилата“, което означава, че той "няма друг избор, освен да бъде възможно най-сговорчив към нея“.

Освен това източникът твърди, че Бен "до голяма степен живее в страх“ от Джен в момента, затова и опровергал слуховете, че се вижда с Кенеди.