Автор
Ива Петрова

Защо голямата дъщеря на Бен Афлек носи маска навсякъде

Проблемите около Бен Афлек изглеждат нямат край. След като най-сетне се освободи от сложната връзка с Дженифър Лопес, той се сблъсква с ново предизвикателство. Известен факт е, че голямата му дъщеря - Вайълет, се появява на публични места винаги със санитарна маска на лицето си.

За разлика от повечето хора, които спряха да носят маски след края на пандемията, Вайлет Афлек продължава тази практика, докато излиза на открити пространство в Лос Анджелис, където живее. Оказва се обаче, че причината не е Ковид, а заболяване на момичето.

Тя дори стартира кампания за задължително носене на маски в болниците. Вайълет представя идеите си пред Надзорния съвет на окръг Лос Анджелис, като подкрепи исканията си с личния си опит, споделяйки за резултатите си.

"Сега съм по-добре, но видях от първа ръка, че медицината не винаги има отговорите за последствията дори от безвредните вируси“, каза Вайълет и добави: "Аз призовавам за носенето на маски, филтрирането на въздуха и ограничаването на UVC светлините в правителствените учреждения, както и носенето на маски в медицинските училища в страната".

Холивудска интрига: Бен Афлек се среща с наследница на Кенеди?
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Холивудска интрига: Бен Афлек се среща с наследница на Кенеди?

Автор Ева Григорова

Причина за цялата тази инициативност от страна на дъщерята на известната двойка - Бен Афлек и Дженифър Гарнър, е заболяване, от което тя страда. То засяга основно дихателната система и причинява симптоми, подобни на настинката, възпалено гърло или белодробни проблеми, но може да премине и към други органи.

За да предпази здравето си, Вайълет избира да носи маска винаги, когато има възможност. С публичните си изказвания се стреми да привлече вниманието към важността от носенето на маски, поне в закрити пространства. Въпреки това тя също се сблъсква с критики, като някои дори я наричат ​​"лунатичка" и я осмиват, че "може би има увреждане на мозъка от носенето на маска“, което е предизвикало у нея подобна активност.

View post on Instagram