Автор
Ива Петрова

След 60 години на сцената Йорданка Христова се отдава на ново вдъхновение

Фотокредит: Костадин Кръстев – Коко 

Обичаната от поколения българи Йорданка Христова се оттегля от музикалната сцена, а новината предизвика известно притеснение сред почитателите на дивата. Но преди да се разтревожите, уточняваме, че паузата е само за определен период.

Причината за тази кратка почивка е свързана с работата на гранд дамата на българската естрада по втория и третия том на автобиографичната трилогия "Изповед" - творчески проект, който изисква пълната ѝ отдаденост, съобщава вестник "Телеграф".

View post on Instagram
 

Първият том от трилогията, който излезе през 2024 г., разкрива вълнуващи и искрени моменти от живота на Христова, включително впечатляващата ѝ среща с Фидел Кастро.

Само преди два дни, на 10 септември, докато черпи вдъхновение за предстоящите книги, Христова отпразнува и своя 81-ви рожден ден. За този специален повод сестра ѝ пристигна от Америка, за да я изненада.

View post on Instagram
 
Джена вече е висшистка, специалността ѝ е доста любопитна
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Джена вече е висшистка, специалността ѝ е доста любопитна

Автор Ева Григорова

На празника присъстваха и дъщеря ѝ, както и синът ѝ, които винаги са до нея в личните ѝ моменти.

Припомняме също, че нейното последно голямо представление се състоя в Античния театър в Пловдив през август, когато Христова отбеляза 60 години на сцената с грандиозен спектакъл.

View post on Instagram