Автор
Ива Петрова

Наистина ли: Християн Гущеров взел бащина тениска за черна магия на съпругата си

Християн Гущеров бил замесен в черни магически ритуали, помайгайки на своята съпруга Светлана, чиято цел била да навреди на свекъра си Добромир Гущеров, издават от Lupa.bg. Светлана се нуждаела от лична вещ на Добромир, за да извърши магията, но нямала достъп до такива. Тогава тя се обърнала към Християн, който без да се замисли, откраднал тениска на баща си, за да я използва за целите на заклинанието, пише още изданието.

Източници, близки до двойката, разказват, че двамата се намирали в отчаяна ситуация заради липсата на средства. Постоянните караници между тях се дължали на амбициите на Светлана да води луксозен начин на живот, за какъвто обаче те вече нямали възможности. „И двамата са полудели от безпаричие. Чудят се какво да направят, че да имат пари. Карат се ежедневно, защото Светлана иска да се къпе в лукс и хилядарки“, разказват близки до семейството.

View post on Instagram
 

Според мълвата Добромир Гущеров оставал непреклонен и отказвал категорично да подпомогне материално сина си и неговото семейство, което принуждавало всички те да се местят по различни квартири в София.

Злите езици мълвят, че бившата "Мис Плеймейт" е родила четири деца с надеждата, за да осигури бъдещото наследство на семейството, но това не се случило. Добромир дори не признава внуците си и не им дава никаква финансова подкрепа.

Цялата истина: Гущерова отговори дали е бременна с пето бебе (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Цялата истина: Гущерова отговори дали е бременна с пето бебе (снимка)

Автор Ева Григорова

Единственото условие, при което бащата бил готов да помогне на Християн, е ако той се разведе със Светлана и потърси лечение за зависимостите си. Добромир бил убеден, че именно съпругата на сина му го е подтикнала към алкохола, който съсипал живота му.

В същото време, той се отнася с любов и грижа към доведената си дъщеря Мартина, която е дъщеря на втората му съпруга Диана и получава цялата му подкрепа и внимание.