Автор
Ива Петрова

След "Ергенът" и Hell's Kitchen: Виктория Капитонова вече е омъжена жена

Колоритната участничка в популярния риалити формат Hell's Kitchen по Нова тв - Виктория Капитонова, вече е омъжена. Оказва се, че инфлуенсърката е успяла да запази важния момент в тайна, като не е разкрила за събитието пред своите последователи.

Още преди няколко месеца рускинята сподели снимки от моминското си парти в Гърция. Заедно с приятелките си Виктория прекара цяла седмица на яхта, наслаждавайки се на пътешествие сред различни острови.

View post on Instagram
 

В сторито си Капитонова откровено призна, че сватбата вече е минала, но е предпочела да не информира феновете си за това.

От нейните профили в социалните мрежи, откъдето тя печели основната си прехрана, няма и намек за събитието или за мъжа до нея, с когото споделя живота си вече близо седем години, както самата тя потвърждава, според изданието "Телеграф".

Капитонова от "Ергенът" се жалва заради фалшиви нейни снимки, разпространявани в мрежата
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Капитонова от "Ергенът" се жалва заради фалшиви нейни снимки, разпространявани в мрежата

Автор Ива Петрова

Въпреки че работата ѝ е свързана с активно присъствие в интернет пространството, Виктория ревностно пази личния си живот далеч от публичното внимание. Тя разкрива, че връзката ѝ с партньора ѝ започнала през 2017 г. и единствената им кратка раздяла е била, докато участвала в предаването „Ергенът”.

Виктория признава още, че причината за раздялата е била в нея, но след края на шоуто двамата отново се събрали.