Автор
Ива Петрова

Докато тя още е сама: Бившият на Анелия в обятията на 20-годишна блондинка

Ексгоденикът на фолк певицата Анелия - Любомир Захаринов, вече се носи на крилете на нова любов в лицето на млада 20-годишна блондинка. Двойката не се крие и показва любовта си от луксозна яхта в слънчева Гърция.

Напълно възможно е подобна картинка да не е от най-приятните за Анелия, която вероятно не е очаквала толкова бързо да види бизнесменa в обятията на друга дама. По информация на "Уикенд" името на момичето е Кристина, тя е от Костинброд и според слуховете е виновникът за тяхната раздяла.

42-годишната певица и един от най-прочутите собственици на заведения се разделиха през февруари - малко след като Захаринов подари на Анелия годежен пръстен.

Сега от любовта им няма и следа, а милионерът се наслаждава на новия си романс с всичките си сетива. За момента певицата все още е сама.

Анелия и бащата на пострадалото в катастрофа дете влязоха в задочен спор
НОВИНИ
Автор Ива Петрова

Анелия и бащата на пострадалото в катастрофа дете влязоха в задочен спор

Автор Ива Петрова

Припомняме, че Анелия и Любомир бяха около две години заедно, през които изпълнителката на "Погледни ме в очите" се съсредоточи върху кариерата си и издаде няколко нови хита.

„Държа един мъж да е моногамен, верен и точен, да е успешен и реализиран, а също да е грижовен и щедър към мен. Искам да е спокоен човек, със сходна ценностна система на моята. Не държа мъжът да е красавец, по-важно е отношението му към жената и ценностната му система. Визията е преходна – днес съм красива, утре не се знае, така че това не е най-важно в една връзка. Един мъж може да не е най-големият красавец, но трябва да има мъжко присъствие и да е чист“, заяви след раздялата певицата. Качествата, които я отблъскват най-много, са предателството и лъжата.

View post on Instagram