Автор
Ива Петрова

Наистина ли: Мария Бакалова и Валери са разделени

Мария Бакалова и Валери Григоров са разделени. Мълвата тръгна преди дни, но вече е потвърдена от близки до семейството. В момента Мария е в САЩ, а Валери в София.

Причината за раздялата не била конкретна, а по-скоро свързана с хора около тях, които се намесвали във връзката им. Според близки до тях хора, решаващ бил фактът, че Валери не обича да пътува и не желаел само да ходи след Мария.

View post on Instagram
 

Синът на Мария Гроздева имал планове за развитието си и не харесвал това, че трябва да е от „антуража“ на гаджето си. Григоров не искал да живее в сянка и това изиграло роля в раздялата им.

„Дори и да знам дали са се разделили, не желая да коментирам“, заяви пред „България Днес“ майката на холивудската знаменитост – Румяна Бакалова. „И Мария, и Валери са млади хора и имат право да живеят живота си както пожелаят, без да им се бъркат други хора. Все пак си мисля, че Мария не трябва да разказва толкова за личния си живот, както прави тук в България. Но това е нейно решение“, добавя още майката на актрисата.

View post on Instagram
 

Мълвата за раздялата между Мария и Валери тръгна преди дни, когато актьорът Андрю Гарфийлд бе уловен в опасна близост с Мария Бакалова. Двамата бяха засечени на вечеря, на която демонстрираха, че не са само приятели.

View post on Instagram
 
Нищо не е приключило: Джей Ло си трие сълзите, Бен се кара (видео)
ЗВЕЗДИ
Автор Кристина Кирова

Нищо не е приключило: Джей Ло си трие сълзите, Бен се кара (видео)

Автор Кристина Кирова