Автор
Кристина Кирова

Нищо не е приключило: Джей Ло си трие сълзите, Бен се кара (видео)

Все по-объкрващ изглежда съюзът между Дженифър Лопес и Бен Афлек, които уж са в развод. Звездните съпрузи, които си размениха брачни обети преди около само 2 години, постоянно провокират слухове около себе си, като първо не се появяват заедно никъде от месеци и второ, изглеждат доста нещастни, когато все пак направят някаква съвместна публична изява. Дали всичко това е просто рекламен трик, или наистина любовта е напуснала отношенята им, май не е известно. Но е факт, че вчера папараците са ги хванали отново в схватка.

View post on Instagram
 

За момента, по официална информация, документите им са развод са подадени, което определено не се връзва с вчерашната им поява, тъй като двамата се возят заедно в колата на Бен и водят доста разпален разговор. Дори когато слизат от возилото и продължават пеша, се вижда ясно как Афлек говори на Дженифър, като жестикулира твърде неспокойно и се чете тихата агресия сякаш струи от него.

На друг кадър пък се вижда, че Лопес все още носи годежния си пръстен и може би трие сълзите си, или поне така изглежда.

Според слуховете, Дженифър все още имала някаква надежда, че може да оправи нещата с Бен и заради това искала да разговаря с неговия близък приятел Мат Деймън, но той не проявил никакъв интерес по темата.