Автор
Теодор Муховски

Най-точният седмичен любовен хороскоп за 23-29 септември

През тази седмица очаквайте пламъкът в любовния ви живот да се повиши. Разберете астрологичните прогнози за всички зодиакални знаци.

Овен: Тази седмица се погрижете да прекарвате по-голямата част от времето си с приятелите и семейството си. Родителите ви или друг близък човек в семейството ви са пълни със знания, които биха могли да ви помогнат да установите състоянието на връзката си. Възползвайте се от тях и ги адаптирайте към начина, по който подхождате към любовта и се отнасяте към хората, на които държите. За необвързаните семейната подкрепа е най-доброто нещо, което може да ви осигури солидна основа за изграждане на вашите чувства.

Телец: През тази седмица ще откриете, че е трудно да бъдете искрени, когато става въпрос за споделяне на емоциите ви. Възможно е да се страхувате, че думите ви могат да бъдат изопачени или използвани срещу вас в даден разговор. Но преодоляването на този страх и споделянето на това, което искате да кажете на партньора си, е от решаващо значение. Доверието е ключът към всяко здраво партньорство, а уязвимостта може да направи връзката по-силна. Бъдете ясни и учтиви, когато говорите, и не се страхувайте да бъдете открити.

Близнаци: В началото на тази седмица ще има промяна в положението на планетите, която ще се отрази на романтичния ви живот. Този преход дава възможност да погледнете по нов начин на връзката си и на възможностите за промяна. Трябва да сте готови за повече комуникация и по-добро възприемане един на друг, което ще ви помогне да се справите с всички останали предизвикателства в партньорството ви. Това е най-подходящото време за необвързаните да излязат навън, да общуват и да намерят нови приятели.

Рак: Ако сте във връзка, ярката комуникация и вълнуващите дейности ще я задълбочат. За необвързаните ще има нови интересни взаимодействия, които могат да се появят чрез социални функции или артистични начинания. Това е идеалното време да откриете какво ви вдъхновява и да бъдете с някого, който вдъхновява същото като вас. Но всичко трябва да бъде в умерени количества. Уверете се, че си осигурявате и време за размисъл.

Лъв: През тази седмица очаквайте пламъкът в любовния ви живот да се повиши. Връзката ви ще бъде страстна и топла. Това е период, в който страстта ви ще нарасне до следващото ниво и ще се чувствате по-близки емоционално от всякога. Ето защо трябва да се възползвате от тази вълна на романтика, като отидете на специални срещи или подарите малки символи на любов на любимия човек. Отдайте се на емоциите, които изпитвате, и позволете на страстта да ви завладее.

Дева: Тази седмица ще откриете, че всяко решение, което вземете в романтиката си, ще даде положителни резултати. Независимо дали мислите за ново ниво на връзката или работите по проблеми, които съществуват от известно време, решенията ви ще дадат тон за по-дълбоки и по-добри отношения. Това е добро време за двойките да седнат и да поговорят за това, което искат да правят в бъдеще, и да укрепят думата си. Свободни, ще осъзнаете, че изборите ви ще доведат до щастие.

Везни: През тази седмица любовният ви живот ще ви разкрие някои интересни истини за хората около вас. Сега е моментът да посветите времето си на себе си и на своите нужди. Погрижете се за себе си емоционално и не се опитвайте да получите това внимание от хора, които изчезват, когато имате нужда от тях. Ако се научите да инвестирате в себе си и в това, което е най-добро за вас, ще зададете темпото за по-щастливо и пълноценно преживяване в любовния си живот.

Скорпион: Стресът или прекаленото мислене могат да повлияят на емоционалното ви здраве, затова се уверете, че се занимавате с дейности, които ще ви помогнат да намалите стреса и прекаленото мислене. Практикувайте осъзнатост, за да поддържате нещата под контрол в любовния си живот. В същото време обръщайте внимание на това, което ядете; здравословната храна ще ви помогне да поддържате постоянна енергия и добро настроение. Това ще създаде баланс в отношенията ви с партньора и ще създаде здравословна среда за романтичен живот.

Стрелец: През тази седмица партньорът ви ще ви дари с много любов и подкрепа, за да се чувствате като в прекрасно пътуване. Присъствието им ще бъде източник на насоки, особено когато се сблъсквате с трудности в живота си. Използвайте това време, за да сте благодарни, че имате мил и надежден човек, който да бъде с вас. Обсъждайте притесненията и емоциите си, защото това само ще заздрави връзката между вас двамата.

Козирог: През тази седмица ще започнете интроспективен процес, който ще ви помогне да откриете кои сте и защо сте тук. Когато започнете да развивате самоличността си, ще разберете нуждите и желанията си, които са жизненоважни във взаимоотношенията. Това ще ви помогне да станете по-осъзнати за себе си и да правите правилните избори във взаимоотношенията си. Също така ще ви помогне да намерите хора, които споделят вашите възгледи.

Водолей: През тази седмица ще се съсредоточите върху това да останете активни и бдителни, за да откриете нови възможности в любовния си живот. Включвайте се в социални контакти и излизайте навън, за да търсите положителни взаимодействия. Съсредоточете се върху представянето на най-доброто от себе си чрез асертивно общуване. Ако проблемите са на път, просто помнете, че стойността ви и разликата, която правите в живота на хората, няма да отнеме много време, за да бъдат разкрити.

Риби: Тази седмица някои промени в работното ви натоварване няма да са от полза за любовния ви живот. Ключът ще бъде да балансирате между работата и семейството си. Въпреки това, тъй като кариерата ви заема по-голямата част от времето и усилията ви, трябва да намерите време за романтичните си отношения. Не крийте нищо от партньора си. Кажете му/ѝ, че сте заети и че очаквате някои проблеми в работата си. Тяхното разбиране и подкрепа ще бъдат от съществено значение.

Мъжете от тези зодии са склонни на извънбрачна афера след 40-те
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Мъжете от тези зодии са склонни на извънбрачна афера след 40-те

Автор Антония Михайлова