Автор
Евелин Попадийна

Несъвместимост: Не влизайте във връзка с тези зодии

Астролозите разкриха кои са зодиакалните връзки, които са най-несъвместими. По-добре да не попадате в отношения с хора от определена зодия, освен ако не искате сами да си „вгорчите живота“. Ето от коя зодия трябва да се пазите:

Овен – Телец
Овен и Телец могат да бъдат само добри приятели, но не и да създадат здравословна романтична връзка. Овните мразят да се поддават, а Телците са много упорити, следователно един от двамата трябва да направи компромис. Това обаче граничи с невъзможното.

Телец – Близнаци
Телците се стремят към стабилност, докато въздушните Близнаци постоянно имат нужда от промяна. Близнаците провокират Телците по всевъзможни начини и накрая се стига до раздяла.

Близнаци – Козирог
Спонтанните Близнаци и дисциплинираните Козирози са ужасна двойка! Козирозите търсят ред и спокойствие, докато Близнаците обожават спонтанността. Връзката им може да е катастрофална и да завърши грозно.

Рак – Водолей
Ракът иска да си стои вкъщи, докато Водолеят иска да е навън и да се забавлява. Раците са по-лежерни, докато Водолеите все са „на педала“. Тези противоположности водят до взривоопасни спорове.

Freepik
Freepik

Лъв – Скорпион
Не! Лъвовете обичат да са център на вниманието, а Скорпионите не могат да направят дори един адекватен комплимент. Лъвовете са готови на всичко за внимание, а това подлудява Скорпионите. Връзката им се състои главно от скандали и ревност.

Дева – риби
Прекалено различни са! Девите живеят в реалността, Рибите – в собствен свят. Могат да бъдат страхотни приятели, но не и в романтична връзка. Все пак ако решат да опитат, ще се сблъскат с огромно разочарование.

Везни – Дева
Тези две зодии изваждат най-лошото една от друга. Обичат да говорят, но не и да слушат. Те просто са несъвместими.

Скорпион – Лъв
Лъвът и Скорпионът постоянно се борят заради егото и ревността. Емоционалните им изблици и публични конфликти правят връзката им ужасно токсична.

Тароскоп за август за зодия Дева
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за август за зодия Дева

Автор Мира Маринова

Стрелец – Риби
Стрелците са смирени, а Рибите таят злобата в себе си. В един такъв съюз би имало само кавги и спорове, което е нездравословно.

Козирог – Везни
Тук определено липсва химия! Романтичната връзка няма да им се получи, но приятелството им може да е много силно.

Водолей – Телец
Тези две зодии са прекалено различни. Телците търсят стабилност, а Водолеите обичат свободата. Тези различия водят до разочарование.

Риби – Овен
Рибите мразят да бъдат командвани, а Овните обичат да го правят. Постоянно са в конфликти, драми и оплаквания. Тази връзка е обречена!