Автор
Антония Михайлова

Мъжете от тези зодии са склонни на извънбрачна афера след 40-те

Възможно ли е астрологията да предскаже изневярата

Позициите в наталната карта на човек със сигурност влияят върху неговия характер и поведение в определени ситуации. Например, по позицията на Марс в наталната карта може да се съди за неговия темперамент, интензивността на сексуалното желание и предпочитания стил на работа.

Наталната карта на човек в астрологията е инструмент за опознаване на себе си и хората около вас. Тя ще ви каже как човек може да реагира на конкретно предложение. Според астрологията именно мъжете от тези зодии са способни на изневяра в по-късна възраст.

1. Скорпион

За представителите на водните знаци на зодиака е от изключителна важност емоционалната връзка с партньора да не изчезва. Скорпионът, управляван от Марс и Плутон, непрекъснато преживява вътрешни трансформации. Ако половинката не може да израства с него или поне да поддържа дълбока емоционална връзка, тогава Скорпионът ще тръгне да търси по-подходящ човек.

Ако мъжа Скорпион продължава да обича жената до себе си обаче, той едва ли ще предпочете да напусне семейството си заради новата си тръпка. По-скоро ще заложи на варианта - извънбрачна афера.

2. Близнаци

Близнаците не понасят скуката във връзките. Ето защо те са способни на предателство дори в идеални, поне според мнението на околните, отношения.

В преследване на бившата си страст, мъжете Близнаци са способни да поемат риска да разрушат семейството си. Те също така са склонни към изневяра заради нуждата им от потвърждение, че са все още млади и желани. Умът на Близнаците практически не остарява, така че най-често те се възприемат като млади, дори когато огледалото казва обратното. В същото време те забелязват бръчиците по лицето на половинката си. Подобно напомняне за преходността на времето плаши Близнаците. На първо място, те се опитват да докажат на себе си, че все още могат да завладеят всякакви висоти.

3. Рак

Раците са едни от най-„семейните“ знаци на зодиака. Но и сред тях е възможна изневяра към партньора. Ракът ще направи всичко възможно за комфорта на близките си. Но точно в момента, в който любимата престане да се възхищава на своя принц, се активира необратим процес.

Неуважението към себе си е нещо, с което Ракът изобщо не иска да се примирява. А приемането на вниманието му за даденост е неуважение за него.

Ето защо не спирайте да оценявате дори малките му жестове - и тогава Ракът ще бъде най-преданият партньор до края на живота ви.

4. Водолей

Водолеят е крайно неподходящ за брак. Свободата за тях е много по-ценна от възможността да създадат дом.

Мъжът Водолей обаче няма да изневери на половинката си заради скука във връзката. Той е склонен да залитне само в случай ако самата любима му е изневерила или когато е започнала да го упреква, че е „странен“. С течение на времето в една връзка Водолеят започва да разкрива всички свои мисли, които за мнозина може да изглеждат наистина различни от общоприетите.

Водолеите също така могат да създадат определен ред у дома, неспазването на който тази въздушна зодия би приела за обида. Нежеланието на партньорката да приеме Водолея такъв, какъвто всъщност е, е основната причина за изневяра дори след дълги години брак.

Мъжете от тези три зодии ще направят всичко за вас
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Веселина Петрова

Мъжете от тези три зодии ще направят всичко за вас

Автор Веселина Петрова

5. Стрелец

Стрелецът е ценител на честността, така че идеята за предателство го наранява дълбоко. Но питали ли сте един мъж Стрелец какво разбира той под изневяра? Стрелецът не вярва във физическата измама или може да я смята за незначителна грешка, която мнозина правят.

Но духовното и емоционално предателство е съвсем различна история за Стрелеца. Най-вероятно той ще прекрати дългогодишна връзка или дори ще реши да се разведе точно в момента, в който установи емоционална връзка с друг човек.

Невъзможно е да задържите Стрелец до себе си, ако той вече е взел решение за себе си. Въпреки това е напълно вероятно да останете приятели с него след раздялата, ако тази опция ви удовлетворява.