Автор
Ива Петрова

Първи учебен ден: Ето как и къде го посрещнаха децата на звездите (снимки)

Днес е първият учебен ден за всички училища и детски градини в цялата страна. Улиците са пълни с деца, които носят цветя за учителите, от училища и детски градини се чуват песни, стихотворения, детски смях и „първия звънец“.

Голяма част от родните знаменитости изпратиха децата си до прага на училищата и детските градини.

Златка Райкова не пропусна да сподели първия учебен ден в детската градина на Благойчо, който държи цвете, но на лицето му е изписано, че не му се ходи в детската градина.

Джулиана Гани сподели снимка на Давид, като му пожела успех.

Дъщерята на Бачорски и Емилия Лозанова – Емели посрещна първия учебен ден в детската градина с усмивка.

Евгения и Ваня Джаферович качиха снимки от училищния двор с двете си деца. Дъщеря им Лея освен, че е знаменосец, взе участие в тържеството и с песен.

View post on Instagram
 

Радина Кърджилова пожела успех на големия си син, по случай първия учебен ден.

Малкият Габчо, син на Александра Богданска и Габриел Петканов, е в подготвителна група в едно от частните училища в София. Разбира се, мама и татко бяха неотлъчно до него, а под споделените снимки Алекс написа: „И Габриел стана ученик. Днес е първият му ден в подготвителен клас. След още няколко години ще си намери и жена....и отделно жилище... и ще отказва да го прегръщам на публични места.... НО дотогава ще се възползвам от всяка възможност! Обичам те, дете мое! На добър час!“.

View post on Instagram
 
Лукс ли: Вики Джумпарова в БДЖ
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Лукс ли: Вики Джумпарова в БДЖ

Автор Ива Петрова