Автор
Ева Григорова

Без шампанско: Ивана се разплака на сцената (ВИДЕО)

Обичаната певица Ивана не успя да се стърпи и сълзите ѝ бликаха от очите, докато пееше на сцената.

Трудно е да се предположи, че певица от ранга на Ивана може да плаче като малко дете на сцената. Но това се случи и в социалните мрежи се появиха няколко клипчета от въпросното участие на мегазвездата, на което е проляла не малко сълзи.

След 60 години на сцената Йорданка Христова се отдава на ново вдъхновение
НОВИНИ
Автор Ива Петрова

След 60 години на сцената Йорданка Христова се отдава на ново вдъхновение

Автор Ива Петрова

Очевидци разказват, че въобще не са очаквали такова нещо от Ивана, която винаги им е изглеждала здраво стъпила на земята.

Тя бе поканена да пее в едно от най-модерните заведения в Студентски град, а участието ѝ съвпадна с нейната 25-годишнина на музикалната сцена. Нейни дългогодишни фенове се бяха постарали с много изненади, които ѝ поднесоха на сцената. Ивана не успя да се стърпи и сълзите ѝ бликаха от очите, а това засили още повече емоционалния момент и сред публиката, предаде Marica.bg

"Скъпи приятели, с голямо вълнение искам да ви споделя няколко мига от изненадата, която бяха подготвили моите най-верни почитатели, които от години чувствам и като свои приятели!

Поводът беше - моите 25 години на голямата сцена! На 14 септември сключих договор с музикална компания “Пайнер”, на които винаги ще съм благодарна за шанса и подкрепата! Червените рози, тортата и шампанското направиха празника, но очите ви, скъпи мои, очите ви, пълни с обич и възхищение - те изпълниха душата ми до сълзи! Ето, това не се забравя никога", написа Ивана на другия ден.

"Ивана се оказа по-мека, отколкото си я представяхме. Цяла вечер плака заедно с нас и се превърна в много емоционална нощ, изпълнена със спомени и мега хитове", разказва един от очевидците на зрелищното парти.

Скандалът е огромен: Ивана и Деси Слава смутиха всички с това видео
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Скандалът е огромен: Ивана и Деси Слава смутиха всички с това видео

Автор Ева Григорова