Автор
Ива Петрова

Любовен триъгълник или героичен жест: Вижте коя жена излиза от "Островът на 100-те гривни", за да спаси съперник

Танцьорката Джулияна взе смело решение, като свали последната гривна от ръката си и я даде на Кирил – управител на нощен клуб.

С този благороден жест тя го спаси от елиминация и се оттегли доброволно от хитовото риалити на Филипините "Островът на 100-те гривни". Решението ѝ бе мотивирано от убедеността ѝ, че Кирил е по-силен и заслужава да продължи в играта. Нейната жертва предизвика огромно вълнение и сълзи в очите на участника.

View post on Instagram
 

"Букет от емоции ме обля, не мога да го опиша чувството", сподели развълнуваният Кирил, който до последния момент се притесняваше, че ще бъде изпратен у дома.

Силно развълнуван, той обеща да играе за двама и да доминира над останалите съперници на Острова. Оказалите се с по една гривна Джулияна и Кирил се изправиха пред трудна ситуация след като загубиха първата игра за оцеляване срещу предприемача Ивайло.

Първи любовни искри в "Островът на 100-те гривни“
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Първи любовни искри в "Островът на 100-те гривни“

Автор Ива Петрова

Притежателят на Златната гривна, Виктор Гогов, трябваше да реши кой от двамата да елиминира. Виктор избра Кирил, виждайки в него силен съперник, но неочакваният ход на Джулияна обърка плановете му.

Според информация на Hotnews.bg, решението да бъде спасен Кирил било част от стратегията на продуцентите, които искали да запазят любовния триъгълник между него, студента по медицина Берке и красивата Биляна. Дали обаче това наистина е така, можем само да гадаем.

View post on Instagram