Автор
Ева Григорова

Участник от "Островът на 100-те гривни" се оказа луд фен на Глория, донесе нейни снимки

Във втория епизод на новото риалити "Островът на 100-те гривни" вчера разпределиха окончателно 30 участници в три племена, едно от които носи интересно име.

Отбор №2 си избра за място на лагера средата на безлюдния плаж, на който е снимано шоуто. Отборът веднага си намери и име, което е Глория. Причината за любовта към фолкаджийката е един от участниците - магазинера Иван, който се определя като най-верния почитател на майката на Симона Загорова. Участниците имат право да вземат на Филипините снимки на свои близки, но 30-годишният фен е предпочел да мъкне снимки на певицата. Те са на основно място в лагера, но заради проливния тропчески дъжд, който се изсипа още в началото на предаването, подгизнаха сериозно.

View post on Instagram
 

"Аз съм най-големият фен на Глория. Истинското съкровище на "Островът На 100-те Гривни" съм аз и скоро всички ще разберат това. Тръгвам като за петзвезден круизен кораб, но не ми пречи да скоча в океана и да се гмурна в приключението на живота си. Нямам притеснения, защото съм бил аутсайдер, обиждан, даже са ми изсипвали кофата с боклук върху главата. Вече 30 години усмивката е моята защита и не бих позволил на никой и нищо да я пропука. Аз съм чирпанския Кен", споделя той.

View post on Instagram
 

Участниците в отбор "Глория" си припяват нейната песен: "Не сме безгрешни, но сме истински" и дори си измислиха специален танц, с които пристигат за игрите, разкри Hotnews.bg. Единствената лъжица катран във веселото им ежедневие внася Грозданка, която не знае какво иска и все се чувства недооценена. Тя очевидно ще играе ролята на постоянния дразнител, защото се оплаква непрекъснато и все не е доволна - нито от храната, нито от отношенията на съотборниците от "Глория".

Най-красивата ромка иска победата на всяка цена в "Островът на 100-те гривни"
ПО ЖЕНСКИ
Автор Люблена Папазова

Най-красивата ромка иска победата на всяка цена в "Островът на 100-те гривни"

Автор Люблена Папазова