Автор
Ева Григорова

След срещата с Джей Ло: Бен Афлек отново влезе в клиника

Бен Афлек бе забелязан в неделя в център за спортна медицина и рехабилитация в Уестлейк Вилидж, Калифорния, където посещаваше приятел.

52-годишният актьор и режисьор бе облечен непретенциозно в жълта тениска на състезателния отбор на Корвет Стингрей, съчетана с дънки и бели спортни обувки. Той носеше също винено червено кадифено яке с яка от овча кожа и слънчеви очила.

Това посещение дойде скоро след като Афлек се събра с отчуждената си съпруга, Дженифър Лопес, по случай вечеря, която да отбележи започването на новата учебна година на децата им в Лос Анджелис.

Двойката бе видяна заедно само дни след напрегнат, според слуховете, обяд в Бевърли Хилс. Лопес има 16-годишни близнаци, Макс и Еме, от бившия си съпруг Марк Антъни, докато Афлек има три деца - Вайълет, на 18 г., Фин, на 15 г., и Самюъл, 12 на г. - от бившата си съпруга Дженифър Гарнър.

По време на училищното събитие, очевидци отбелязаха, че Лопес и Афлек изглеждали приятелски настроени и спокойни, докато общували с други родители. Вътрешен човек коментира, че те изглеждали "напълно спокойни един с друг и много сърдечни". Въпреки приятелското им поведение и двете звезди са решени да продължат с развода си, който Лопес поиска на втората годишнина от брака им, който двамата сключиха през август 2022 г.

В дните преди училищното събитие, Page Six съобщи, че Афлек и Лопес са били нежни по време на семеен брънч в хотел "Бевърли Хилс", като източниците твърдят, че Бен е целунал Дженифър и продължава да се чувства "привлечен" от нея.

Връзката на Афлек и Лопес има богата история, като двамата се срещат за първи път на снимачната площадка на филма "Джили" през 2001 г. След кратък годеж в началото на 2000-те, те се разделят само дни преди планираната им сватба през 2004 г. Двамата възобновяват романса си през 2021 г. Те се женят в параклис в Лас Вегас през юли 2022 г., последвано от по-голямо празненство в имението на Афлек в Джорджия.