Автор
Ева Григорова

Наистина ли: Ето какъв е бил хонорарът на Камелия за купона с Джокович и Гришо

Приятелският мач между Новак Джокович и Григор Димитров определено е сред събитията на годината. Още по-голям шум се вдигна не само заради идването на най-великия тенисист в света в момента, но и заради скандала, който се завихри покрай отказа на Мартен да му пусне любимата песен "Луда по тебе" веднага след мача. Вълна от критика заваля към диджея, който от своя страна защитава действието си, но истината е, че Джокович все пак не остана разочарован. Защото в нощния клуб, в който двамата с Григор и екипа купонясвали до зори, бе подготвена специална изненада за Ноле.

View post on Instagram
 

Камелия била поканена лично да изпее "Луда по тебе" на Джокович и той все пак чул любимото си парче на живо. Разбира се, певицата е изкарала цяло участие и се говори, че е забавлявала публиката в нощния клуб до ранни зори. И се заговори, че е взела тлъст хонорар за това златно участие, на което е имала уникалния шанс да се докосне до тенисиста.

Сръбският вестник "Курир" съобщил, че за изявата си Камелия е получила главозамайващата сума от 10 хил. евро. Хонорар, който е по-скоро мечта за колегите ѝ в попфолка от участие в заведение. Но истината е, че Камелия много се е постарала, пяла е от сърце, раздала се е максимално на сцената и на сто процента е заслужила този хонорар. Самата тя признава, че дори и без хонорар е готова да пее за Джокович.

View post on Instagram
 

Истината е, че кариерата на Камелия дръпна много след мача, след скандала и след участието. Името ѝ определено се завъртя в медиите и дори бе поканена в предаването "120 минути", което е непостижимо за повечето изпълнители в бранша, пише Hotnews.