Автор
Ива Петрова

Мимо-Гарсия от „Островът на 100-те гривни“ влезе в първа битка с панталони на сърчица

Най-колоритният играч от хитовото риалити „Островът на 100-те гривни“ влезе в първата си битка във Филипините. Въпреки че изглежда много по-неиздръжлив в сравнение с останалите участници, съдебният заседател Мимо-Гарсия безстрашно се изправи срещу трима свои сълагерници в играта на богатите, в която всеки залага по една гривна.

Преди старта ѝ някои от конкурентите му се подиграха зад гърба, но други го нарекоха „мъжкар отвътре“, пише Lupa.bg.

View post on Instagram
 

Мимо-Гарсия се подготви за изпитанието като обу любимите си панталони на сърчица, подарък от негова приятелка, видна психоложка.

„Тя ми ги даде, за да ги сложа, когато имам нужда от нейната енергия“, обясни Мимо преди да се втурне в игра за координация и логика срещу бившата художествена гимнастичка Бистра, IT предприемача Алекс и диетоложката Ина.

Първа финишира възпитаничката на Нешка Робева, а Мимо-Гарсия остана последен.

„Никога не съм спортувал, освен като дете един два пъти карате или таекуон-до, докато треньорът не посъветва нашите да ме отпишат. Дори не съм играл футбол или народна топка. За разлика от другите на Острова нямам нужда да доказвам, че съм най-добър в нещо. Не ме интересува дали хората ще ме нарекат слабак или льольо. Така е, но аз съм тук, а те - не“, отсече със самочувствие съдебният заседател.