Автор
Ива Петрова

Риалити романси: Как страстта разтърси "Островът на 100-те гривни"

Само една седмица сред пейзажите на Филипините беше напълно достатъчна, за да разпали огъня на страстите в хитовото риалити "Островът на 100-те гривни".

След като участниците преживяха изпитанията на тропическа буря, новото предизвикателство се оказа далеч по-непредвидимо – вихърът на емоциите и хормоните. Постепенните флиртове еволюираха в огнени романси, с романтични целувки и дръзки жестове.

View post on Instagram
 

Кирил – управител на нощен клуб, вече не крие чувствата си към изкусителната Бистра – бивша състезателка по художествена гимнастика, която впечатли всички със своята харизма и амазонска физика.

"Харесвам я, мой тип жена е. Висока, стройна. Златно момиче!", коментира Кирил с блясък в очите, като не се свени да я прегърне страстно, докато ръката му нежно се спуска по хълбока ѝ.

Междувременно, искрите между най-младите участници – кондиционната треньорка Биляна и студентът по медицина Берке – не спират да летят. Двамата са неразделни, прегръщайки се и целувайки се постоянно, сякаш останалата част от играта е без значение за тях.

"Берке е уникално момче. Когато съм с него, забравям света около нас. Всичко става толкова приятно, спокойно и леко", сподели Биляна, след като любимият ѝ я изненада не с цветя, а с банани – един малък тропически жест на внимание.

Грозденка от Острова избухна: Кръвта ми изтича!
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Грозденка от Острова избухна: Кръвта ми изтича!

Автор Ива Петрова

Апропо, страстите от всякакъв характер между учустниците в "Острова на 100-те гривни" се покачват, а емоциите обещават още по-интригуващи обрати в идните дни.