Автор
Ева Григорова

Вижте с кого върти любов Мая от "Островът на 100-те гривни" година след раздялата с бившия си (Снимки)

Участничката в риалити шоуто "Островът на 100-те гривни" - Мая, не само впечатлява с играта си, но и с вълнуващия си личен живот.

Брюнетката, която демонстрира амбициозни стратегии в предаването, има връзка с младия и талантлив музикант Сенто – син на известния попфолк певец Илиян Михов, по-известен като Баровеца. Двамата са заедно от около шест месеца и не се притесняват да показват любовта си на публични места.

Мая, която вече е майка на син и дъщеря от предишния си брак, се разделя с бившия си партньор - Димитър Терзиев, през януари миналата година, пише HotNews.bg.

View post on Instagram
 

Интересното е, че именно Ива Софиянска, една от най-близките ѝ приятелки, я запознава със Сенто. Ива и музикантът се познават от години, след като тя му прави интервю по време на кариерата си в Нова телевизия. След тази среща двамата често се засичат на светски събития, докато на едно от тях Ива ги представя един на друг, и така започва тяхната романтична връзка.

Сенто, който следва свой собствен музикален път и не се влияе от попфолка, донесъл на баща му слава през 90-те години, вече има своя дебютна песен, в която участва и известната певица Алисия.

View post on Instagram
 
Риалити романси: Как страстта разтърси "Островът на 100-те гривни"
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Риалити романси: Как страстта разтърси "Островът на 100-те гривни"

Автор Ива Петрова

Докато се доказва в личния си живот, Мая не остава по-назад и в "Островът на 100-те гривни". В един от епизодите тя получава възможността да прекара нощта на специалното място на Острова – уединен кът с легло, подслон и изобилна храна. Въпреки удобствата Мая признава на своите съотборници, че не е успяла да се наспи, защото при тях ѝ е много по-приятно.

Със своята тактическа мисъл Мая решава да включи съотборника си Мимо в състезанието в началния етап, когато той все още има повече енергия. Нейният план се оказва успешен – отборът ѝ печели златната гривна, макар и на висока цена.

View post on Instagram