Автор
Ива Петрова

Преслава показа доведения си син – младият Павел плени феновете

Поп фолк звездата Преслава за първи път реши да покаже доведения си син, който направи силно впечатление с височината си. Младият Павел, кръстен на баща си, макар да е само на 13 години, вече надминава Преслава по ръст, споделят от Intrigi.bg.

До този момент нито певицата, нито съпругът ѝ Павел са се осмелявали да покажат момчето в публичното пространство. Но на специалния ден – шестия рожден ден на дъщеричката им Паола – Преслава публикува снимка, на която присъства и доведеният ѝ син.

Младият Павел, поразително приличащ на баща си, е плод на предишния брак на Павел с бившата му съпруга Емилия. Драматичната им раздяла е свързана със Златка Райкова, която успя да спечели сърцето на Павел и го накара да напусне семейството си.

След три години връзка с Райкова двамата се разделиха и Павел откри нова любов в лицето на Мария Цветкова, която днес е по-известна като певицата Ария. Но най-дълготрайната и стабилна връзка на Павел започва с Преслава, с която вече повече от седем години са неразделни, а дъщеря им Паола е радостта на живота им.

На косъм от инцидент: Преслава призна за страшна случка
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

На косъм от инцидент: Преслава призна за страшна случка

Автор Ева Григорова

Емилия, от своя страна, е успяла да преодолее личната драма около раздялата си с Павел. Днес брюнетката е щастлива в нова връзка и отдавна е оставила миналото зад гърба си.

Интересен факт е, че тя е сестра на известния ММА боец Мартин Емилов. Любопитно е, че през 2012 г. се носеха слухове за връзка между Мартин и самата Златка Райкова, макар той категорично да отричаше подобна афера.

View post on Instagram