Автор
Антония Михайлова

Съдбовен период: Какво ще донесе Меркурий във Везни от 27 септември до 15 октомври на всички зодии

Започва най-трудният транзит за годината - планетата на комуникациите - Меркури, преминава във Везни, където сега се намира възелът на миналата карма на Кету и Лилит. Това предполага, че общуването между хората - кореспонденция, пътувания, както и ежедневни комуникации, ще приемат доста скандални нюанси.

През целия период на Меркурий във Везни Лилит ще създава ситуации, в които ще възникват конспирации, интриги и всичко това може да доведе до избухването на репутационни скандали, предупреждава астрологът и таролог Юлия Лифанова.

За много хора, които са във връзка „любовен триъгълник“, съществува риск някой от партньорите да запали искрата на конфликта и да се разгори кавга - това може да се случи, като разкрие истината или неволно изпрати снимки, или интимна кореспонденция на грешния получател.

Затова бъдете внимателни, тъй като по време на затъмнението на 2 октомври, има риск информацията да стане публична и да донесе много негативни емоции.

Бъдете внимателни и с всичко, свързано с правните договори – може да има клаузи, написани с дребен шрифт, които да не сте взели предвид. Това означава, че има риск да попаднете в центъра на скандал или кореспонденция, която в крайна сметка ще свидетелства срещу вас.

Кои зодии трябва да бъдат нащрек?

Няколко са зодиите, които трябва да внимават, тъй като те ще бъдат най-засегнати от транзита на Меркурий. На първо място Девите и Близнаците могат да се сблъскат с някои проблеми в правните договори, тъй като Меркурий на 2 октомври може да доведе до подписване на странни документи или до разговор относно нещо, което е извън границата на етичното. Ако влезете в кореспонденция, която не искате да обсъждате с други хора, тогава бъдете внимателни с кого и какво обсъждате.

Не ги обиждайте: 5-те зодии, които прощават много трудно
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Не ги обиждайте: 5-те зодии, които прощават много трудно

Автор Теодор Муховски

Сред зодиите, които имат най-голяма вероятност да се озоват в центъра на скандал или да станат жертви на интриги и уронен престиж, са Везните. Представителите на зодия Овен пък ще трябва да се сблъскат с проблеми в отношенията - възможно е те да дойдат от интимния им партньор, който може да ги въвлече в любовен триъгълник или да ги обвини несправедливо в невярност.

Най-опасните дати за Меркурий във Везни

Най-съмнителните дни, наситени с черните енергии на Лилит, ще бъдат дните от 1 до 3 октомври. Особено внимателни трябва да бъдете в случаи, когато ви предложат подписване на документи или да станете част от някакъв екип. Бъдете бдителни, защото зад всичко това може да се крият недоброжелатели, действащи с користни цели.