Автор
Ива Петрова

Бистра е най-богата в "Островът на 100-те гривни": 11 гривни и нова любов

Бившата художествена гимнастичка Бистра безапелационно победи конкурентите си в тежката битка за „Златната гривна“ в „Островът на 100-те гривни“. Тя направи няколко успешни стратегически хода и сложи 33 000 лева на ръцете си. В тежка игра с Виктор Гогов и Рената, край бреговете на Филипините, тя успя да се пребори за златната гривна, която носи куп привилегии.

По този начин Бистра стана най-богата на Острова, а за да не ѝ тежат 11-те гривни, водещият на предаването Александър Сано ѝ даде зелена гривна за 30 000 лева, която обединява 10 сини. Втори по богатство се класира Виктор Гогов със 7 гривни и 21 000 лева. Трима от участниците са с по 5 гривни – артисът Георги, инфлуенсърът Дзами и маркетологът Рената.

View post on Instagram
 

„Златната гривна“ даде привилегията на Бистра да избере кого да отстрани от борбата за 300 000 лева в „Островът на 100-те гривни“, като трябваше да решава между две жени от нейния лагер – Мая и Яна. Очаквано тя избра да изгони Яна, тъй като с Мая Пауновска са приятелки и в реалния живот, доста преди риалити формата.

View post on Instagram
 

Но освен, че в момента има най-много гривни, Бистра спечели симпатиите на участник от „вражеския“ лагер – Кирил. Веднага щом бившата гимнастичка се върна от битката, Кирил я поздрави и я прегърна. „В началото имаше момиче, с което имахме взаимни симпатии. Това е Биляна. Бързо видяхме, че не се получава. Повече се виждам с някой друг. В случая не знам дали това е Бистра“, сподели Кирил.

View post on Instagram
 
Вижте с кого върти любов Мая от "Островът на 100-те гривни" година след раздялата с бившия си (Снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Вижте с кого върти любов Мая от "Островът на 100-те гривни" година след раздялата с бившия си (Снимки)

Автор Ева Григорова