Автор
Ива Петрова

Парите от шоуто на Виктор Калев изчезнаха

Организаторката на шоуто на Виктор Калев, Рена Дранкюлева призна, че причината за отлагането на спектакъла са парите от продажбата на билетите, които се оказало, че липсват дни преди събитието, пише „Телеграф“.

„Става дума за 13 500 лева от продажбата на 430 билета. Не зная какво точно се е случило: или съм ги загубила, или са ми ги откраднали“, заяви Дранкюлева.

Според думите ѝ тя разбрала за липсата на парите седмица преди датата на спектакъла. „Не съм подавала жалба в полицията, защото не мога да дам никакви подробности. Опитвах многократно да се свържа с хората от екипа на Виктор Калев, но успях да го направя едва един или два дни преди спектакъла. Казах им, че парите липсват, но че ще ги възстановя в най-кратък срок. Готова бях да се откажа от своя процент и да платя с лични пари наема на залата само да не отменят спектакъла. Те не приеха и бяха категорични, че ще отменят спектакъла, а аз трябва да върна парите на хората. Нарекоха ме некоректна. Аз съм учителка и имам достойнство. Освен това, към онзи момент, нямах подписан договор с екипа на Калев. Ако бях решила да открадна тези пари, просто щях да отрека изобщо, че съм поемала ангажимент и че съм продавала тези билети. Аз веднага се обърнах за помощ и само за 1-2 дни успях да събера сумата, която сега ще трябва да върна на хората“, твърди още Дранкюлева.

View post on Instagram
 

Продуцентът Кирил Кирилов споделя пред „Телеграф“: „Първо на нас бе казано, че е подадена жалба в полицията. След това във втори разговор г-жа Дранкюлева заяви, че нямало смисъл да се разследва, защото човекът, който според тях е откраднал сумата, бил в чужбина с парите“.

„Веднага щом госпожата потърси контакт с нас, ние реагирахме и няма как да се твърди, че една седмица никой не ѝ вдига. Вечерта, преди деня на спектакъла, дори се разбрахме, че ще опита да намери сумата и няма да отлагаме. След което видяхме, че тя обяви, че „Грамофонът“ няма да се играе. Така че тя първа отмени спектакъла. Несериозно е да кажеш, че не знаеш какво се е случило с толкова много пари.

Относно твърденията, че не е имала договор с нас, ще кажа, че изобщо не е така. Имаме и приемно-предавателен протокол, за да може да продава билети. Тези неща се водят ценни книжа. Всеки един билет е с касова бележка. Имам кореспонденция с госпожата, но няма да я покажа от възпитание и защото наистина не ми се занимава повече с този казус“, добавя Кирилов.

Софи Маринова с признание след наглия обир
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Софи Маринова с признание след наглия обир

Автор Ива Петрова