Автор
Евелин Попадийна

Ужасяващата история на италианския остров на греха

На пръв поглед италианският остров Заннон изглежда обикновено място за почивка – море, синьо небе и зеленина, но всъщност има мрачно минало. Островът е обвързан с тайни партита, разврат и убийство, затова местните го наричат „островът на греха“.

На острова има една бяла каменна вила с изглед към Тиренско море, която пази много тайни. „Там е мястото където маркизът Казати Стампа е правил пищни секс партита през 60-те години“, казват местните.

„Той имаше странни фетиши, беше воайор и обичаше да снима как съпругата му прави секс с други млади мъже“, споделя Джорджио, който работи като гид и развежда туристите из острова.

Докато маркизът отивал на лов, жена му Анна Фаларино, бивша актриса, се забавлявала сама. Любимите ѝ занимания били да се къпе гола в морето и да се отдава на други мъже на плажа.

Разположението на острова било идеално за купоните, които устройвали и постепенно прераствали в оргии. Във вилата пристигали различни благородници, милионери и други известни навремето личности. Дори според слуховете маркизът изградил тайна стая с двойно огледало, откъдето шпионирал гостите си.

Всичко обаче приключва по ужасен начин. През 1970 г. Анна се влюбва в един от младите си любовници. Маркизът ги хваща да правят любов във вилата тайно от него. Той убива и двамата, а след това се самоубива.

Днес еротичният остров на греха привлича туристи от цял свят, които се събличат, за да плуват в същите води като фаталната Анна Фаларино.

Тайната съставка за дълголетие от гръцкия остров на здравето
ПЪТЕШЕСТВИЯ
Автор Ева Григорова

Тайната съставка за дълголетие от гръцкия остров на здравето

Автор Ева Григорова