Автор
Веселина Петрова

Променена до неузнаваемост: Прекали ли Карла Бруни с пластичните корекции

Карла Бруни-Саркози е поредната звездна дама, която попадна под ударите на общественото мнение. А причината е външният вид. През последните години бившата първа дама на Франция и супермодел се промени наистина драстично.

Ако се вгледаме в последните снимки на Бруни, ще видим изменения контур на брадичката, скулите, устните... Някои коментират, че е прекалила с ботокса. Други обаче пишат, че само ботокс не би могъл да доведе до такива катастрофални резултати.

Пластични специалисти споделят, че отоците могат да се дължат на операция или на заболяване.

Дамите трябва да приемат своя външен вид и да стареят красиво. Не е нужно да се подлагаме на драстични пластични процедури, защото няма как да изглеждаме вечно млади, казват експертите по красота.

View post on Instagram
 

„Истината е, че самочувствието трябва да започне отвътре, а не със скалпел“, казва Браун. И допълва, че „Линиите са доказателство, че сме живели живот“.

Манията по борбата със стареенето отразява по-дълбокия обществен натиск, особено върху жените в очите на обществеността. На жените трябва да им бъде позволено да остареят, без да се чувстват неадекватни, защото не се вписват в калъпа на вечната младост. Но дали се получава така в реалния живот? Май не.