Автор
Ева Григорова

Тони Димитрова застана зад Левон Манукян: "140 концерта благодарност"

След скандалните разкрития за финансови злоупотреби в театъра в Разград, певицата Тони Димитрова изненадващо застана зад обвинения директор Левон Манукян. В емоционален пост в социалните мрежи, тя изрази своята подкрепа и благодарност към дългогодишния си творчески партньор.

Димитрова припомни за богатото им съвместно творчество, включващо впечатляващите 140 концерта. Тя подчерта професионализма на Манукян, неговата отдаденост и способността му да се адаптира към нейния артистичен стил на сцената.

Певицата сподели и по-лични моменти от тяхното сътрудничество, включително как Манукян ѝ е помагал в неловки ситуации на сцената и как е приемал с чувство за хумор нейните шеги. Тя изрази признателност за възможността да се запознае с музикантите от Разградската филхармония, които вече смята за близки.

Относно обвиненията срещу Манукян, Димитрова заяви:

"По горещата тема ще кажа това: ако си виновен, ще се срамувам заедно с теб, но ако се окаже обратното, това ще е 141-то ми щастие!"

Тази позиция на Димитрова идва в момент, когато мнозина избират да мълчат или да осъждат. Тя признава, че първоначално също е мълчала, но е решила да изрази подкрепата си публично, въпреки несигурността около ситуацията.

Постът на Димитрова завършва с напомняне към Манукян, че той знае нейния телефонен номер, оставяйки отворена възможността за по-нататъшна комуникация и подкрепа.