Автор
Ева Григорова

30-годишната дъщеря на Брус Уилис показа непубликувани лични СНИМКИ на баща си

30-годишната певица Талула Уилис отдаде трогателна почит на баща си Брус Уилис. Връзката между двамата сякаш никога не е била по-силна. Младата жена сподели силни и прочувствени думи, които само една обичаща баща си дъщеря може да напише.

Дъщерята на актьора, участвал в редица екшъни, публикува поредица от много лични снимки, които никога досега не ставали публично достояние. Любимият на цял свят Брус Уилис страда от фронтотемпорална деменция и здравето му се влошава с течение на времето.

Ето какво написа дъщерята на актьора:

View post on Instagram
 

"Хей, обичам този човек твърде много, а да изпитваш различни чувства е доста трудно. Но съм изключително благодарна, че сега им позволявам да минават през мен, вместо да се отдалечавам от него!"

Много актьори, които през годините са работили с Брус Уилис, както и такива, с които е приятел, коментираха непоказваните досега кадри, пише Марица.бг.

Медоу Рейн Уокър написа, че това е най-чистата любов. Да си припомним, че тя е американски модел и актриса и единственото дете на актьора от "Бързи и яростни", който почина - Пол Уокър.

Според модела Хелена Кристенсен пък на снимките Брус Уилис изглежда много сладък и щастлив.

На 30 март 2022 г. семейството на Брус Уилис направи съвместно изявление в Инстаграм, в което обявиха диагнозата му.

Те обясниха, че холивудската икона е диагностициран с афазия, която се отразява на когнитивните му способности.

„В резултат на това Брус взе решение да се оттегли от работата си като актьор, която означаваше толкова много за него. Това бе наистина труден момент за семейство му и ние сме толкова благодарни за вашата любов, състрадание и подкрепа.“

Впоследствие на това семейството му излезе с изявление от 16 февруари 2023 г., в което обяви, че Уилис е бил диагностициран с фронтотемпорална деменция, като я нарече "най-често срещаната форма на деменция" и отбеляза, че засега не е открито лечение на тази болест.

Тежко болният Брус Уилис се появи публично за първи път от много време
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Тежко болният Брус Уилис се появи публично за първи път от много време

Автор Антония Михайлова