Автор
Теодор Муховски

Сензационен обрат: Брад Пит взима неочаквано решение след развода с Анджелина Джоли

След развода с Анджелина, Пит не успя да си подобри отношенията с децата си. В момента актьорът се радва на щастието си с новата си приятелка - Инес де Рамон, като дори се говори, че двамата мечтаят за деца.

Те дори предвиждат сватба в обозримо бъдеще, предава източник пред In Touch Weekly. Той допълва, че децата са доста по-голям приоритет за тях. Актьорът определено работи за дете.

Брад Пит и Инес де Рамон
Брад Пит и Инес де Рамон

"Колкото по-рано, толкова по-добре. Те се надяват да споделят добри новини много скоро", издава вътрешният човек, добавяйки, че скорошното пътуване на двойката до Европа им е дало възможност да прекарат много време сами.

Ако поради някакви причини раждането на дете не се случи по естествен път, 60-годишният Пит обмисля инвитро сато вариант.

Да си припомним, че Пит има шест деца с бившата си съпруга Анджелина Джоли. Двете най-малки деца, близнаците Вивиан и Нокс, вече са на 16 години, а най-големият – Мадокс е на 23. Според източника носителят на "Оскар" е вдъхновен от своя приятел Джордж Клуни, който е бил на 56 години, когато той и съпругата му Амал Клуни станаха родители на близнаци.

Брад Пит и Инес де Рамон: Тайният им план, който може да промени всичко
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Брад Пит и Инес де Рамон: Тайният им план, който може да промени всичко

Автор Ева Григорова