Автор
Антония Михайлова

3-те вълшебни дати през октомври - всяка жена ще има шанс да срещне мъжа на мечтите си

Астрологът и таролог Юлия Лифанова съветва през октомври да обърнете внимание на следните дни – 22, 23 и 24 октомври – период, когато Луната ще се намира в точен съвпад с Марс.

Тези моменти не просто предвещават ново начало, а и предлагат шанса да срещнете мъжа на мечтите си.

През октомври 2024 г., в контекста на активирането на затъмненията, Вселената е готова да ни изпрати партньори, които могат да се окажат кармични и съдбовни.

Всяка година, когато Луната се свързва с Марс, тя предизвиква емоции и взаимоотношения, а през 2024 г. Марс е диспозитор на Възела на бъдещата карма. Това означава, че през тези три дни висшите сили сякаш ни водят за ръка, за да ни съберат с онзи специален човек.

Особено благоприятно време за срещи със сродни души ще бъде за жените от зодиакалните знаци Козирог, Близнаци и Лъв. За Раците, от друга страна, настъпва момент на размисъл и преразглеждане на отношенията, което може да ги сближи с партньорите им.

5-те зодии, които пленяват сърцето, без дори да се опитват
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

5-те зодии, които пленяват сърцето, без дори да се опитват

Автор Теодор Муховски

На 22, 23 и 24 октомври, освен възможността да се срещнете с нова любов, може да се окажете пред избор между двама мъже. Единият вероятно ще бъде емоционален, а другият – по-резервиран и властен. Вероятно е заформянето на подобен триъгълник да е започнало още през февруари 2024 г., когато небето бе осветено от съвпада на Плутон, Марс и Венера, и да продължи още дълго време във времето.

Затова бъдете внимателни и оценявайте новите връзки с трезв ум. Всеки нов етап в романтичния ви живот носи в себе си доза съдба и енергия, която е в състояние да промени всичко.