Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни - време е за активно действие, Козирози - погрижете се за себе си

Денят е подходящ за контакти, създаване на връзки, запознанства, получаване на информация. За предпочитане са откритите места.

Овен – След известно затишие е време за активно действие. Денят е подходящ за поемане на нова работа, вземане на решение за нещо смело и преодоляване на препятствия. Ако имате цел, ще видите пряк път към нея, а ако нямате цел, поставете си такава.

Телец – Ако смятате, че е настъпил моментът да вземете важно решение, най-разумно би било да разгледате всички критерии или аргументи, които са важни за вас. Ако сте необвързани, може да имате по-голям интерес от преди към аферите.

Близнаци – Многото мисли днес могат да породят известно безпокойство. Извършвайте някаква дейност днес, за да се самоцентрирате и да освободите малко енергия. Препоръчително е да сте внимателни, когато купувате нещо, особено ако е дълготрайна стока.

Рак – В случай, че определени проблеми, възникнали наскоро, донякъде са подкопали хармонията на връзката ви, добре е да запомните, че интимността може да реши много. Също така би било добре да се опитате да разберете какво точно трябва да се промени в начина, по който изразявате чувствата си.

Лъв – Ако сте сигурни, че знаете какво искате, този ден ви предлага много добри условия да се изявите. Важно е обаче как използвате енергията си, какви цели си поставяте или колко искате да бъдете забелязани. Използвайте предпазлив подход в действията си.

Дева – Може да имате други приоритетни грижи, различни от досегашните, или да сте малко по-изнервени. Най-добре е да се погрижите за приоритетите си и да отложите обсъждането на сантиментални или семейни теми за друг момент, когато сте по-спокойни и без стрес.

Везни – Днес вашата управителка Венера образува хармоничен аспект с планетата Марс, следователно може да възникнат възможности да срещнете интересен човек, може би чрез колега или някой, с когото общувате често.

Скорпион – Възможно е някой да ви обръща специално внимание, към което не можете да останете безразлични. Звездите ви препоръчват да бъдете искрени и честни, за да нямате неприятни изненади по-късно.

Октомврийски тароскоп за зодия Везни
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Везни

Автор Мира Маринова

Стрелец – Забързано време, което като цяло ви подхожда, тъй като обичате да сте активни и ангажирани. Ето защо е необходимо да организирате времето си много добре и да дозирате правилно потреблението на енергия, така че да имате време за себе си.

Козирог – Погрижите се за себе си, особено ако имате хронични заболявания или ако напоследък сте се пренебрегвали. Във всеки случай би било добре да отделите повече време за почивка и релаксиращи дейности, които ще ви помогнат да се отпуснете след работа.

Водолей – Ако все още сте необвързани, звездите от хороскопа ви предлагат да излезете навън сред хората, защото има възможност да срещнете нови и интересни хора. Колкото по-многолюдни места посещавате, толкова по-добре, тъй като нарастват шансовете ви.

Риби – Внимавайте с илюзиите и фантазиите, които сте създавали в главата си. Не е нужно всичко да се превръща в буря в чайник. Избягайте от самосъжалението и се опитайте да станете по-силни. Време е да премахнете булото на илюзиите и самоизмамата.