Октомври ви носи материално изобилие и дългосрочна стабилност. Стигнали сте до кулминацията на финансовия успех. Може да сключите доходоносна сделка, да получите наследство, премия или повишение. Работата, която сте вложили във вашата кариера, финанси или материални цели, най-накрая ще се отплати. Ще събирате плодовете на дългогодишен упорит труд и ще получите голяма награда за усилията си. С просперитета идва и съвет – пазете и управлявайте разумно това, което сте спечелили. Помислете къде и как да инвестирате, за да продължите да просперирате в дългосрочен план. 

Въпреки че успехът е на една крачка от вас, няма как да стигнете до него без борба и предизвикателства. Нещата няма да се случват бързо, ще се срещнете с подценяване и критика. Трудно е да седиш в неведение и да чакаш да бъдеш оценен, като същевременно работата вече е свършена. Останете фокусирани върху по-голямата картина – богатството и успехът невинаги идват с незабавни аплодисменти. Вие сте на прага на колосален триумф, просто още не го осъзнавате. Доверете се на процеса. Бъдете търпеливи и ще получите овациите и признанието, които търсите. Преди това, обаче, ще трябва да преодолеете редица препятствия, част от които сте си поставили сами. През този месец ще трябва да се справите с вътрешни борби и съмнения относно качествата и възможностите ви. Ще трябва да водите битка със себе си и околните за да може най-накрая да се докоснете до успеха, който заслужавате. 

През този месец ще се сблъскате с внезапна, неочаквана и дори разтърсваща промяна. Тя ще бъде рязка и категорична, ще срине из основи неща от живота ви, които някога са ви носели стабилност, но вече не са ви от полза. Въпреки разрухата и хаоса, които носи със себе си, тази трансформация е необходима, за да се освободите от всички ограничения, лъжи и заблуди. Тя ще премахне илюзиите, болезнено ще ви отвори очите и ще ви принуди да започнете отначало, но този път да изградите по-здрава основа. Драматичната енергия на Кулата може да изглежда обезпокоителна, но е важно да приемете, че срутването ѝ е естествен цикъл от живота ви, който ще ви донесе позитиви в перспектива. Когато е стар и немощен, фениксът трябва да умре, за да се възроди отново от пепелта си като по-млада и по-силна версия на себе си. Точно такова символично прераждане трябва да се случи и с вас. Доверете се на процеса на промяна, тъй като той ще разчисти пътя ви към просперитет и стабилност.

През октомври се пазете от самозаблуда и объркване. Намирате се в капан на собствените си страхове. Не си налагайте ограничения и не блокирайте съзнанието си с несигурности. Най-големият враг през този месец ще си бъдете самите вие. Способни сте да повярвате, че нямате никакви опции, дори когато изходът от ситуацията е пред очите ви. Вашата нерешителност и страх да не направите грешка могат да доведат единствено до застой и бездействие, които в месец с толкова голям потенциал са изключително вредни. Освободете се от собствените си окови и не си режете крилата сами. Имате способността да продължите напред, дори ако все още не виждате ясно колко безпредметни са колебанията ви. Разполагате с повече сили и възможности, отколкото осъзнавате.

Октомврийски тароскоп за зодия Овен
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Овен

Автор Мира Маринова