Автор
Ива Петрова

Какво се случва в света на звездите: Развеждат ли се Кание Уест и Бианка

Кание Уест и Бианка Ченсори са пред развод след по-малко от две години брак, пишат световните медии. Те се ожениха през декември 2022 г., но в момента отношенията им буксуват, твърди TMZ.

Изданието съобщи в понеделник, че основателят на Yeezy и неговата изпълнителна директорка, превърнала се в муза, са се разделили преди няколко седмици.

47-годишният Уест е информирал близките си, че планира да се разведе с 29-годишната Ченсори и да живее в Токио, допълва още изданието.

View post on Instagram
 

Уест беше видян сам няколко пъти през последните няколко седмици. Той е забелязан да спира в ямайски ресторант в столицата на Япония миналата седмица. А след това се наслади на събитие Pro Wrestling Noah в Токио на 30 септември.

Последният път, когато Уест и Ченсори бяха снимани заедно на публично място, беше седмица и половина преди това. И за двете излизания Ченсори показа обичайните си тоалети, за които се твърди, че Уест я принуждава да носи.

Миналата есен близките на модела изразиха загриженост относно противоречивия ѝ начин на живот, а Уест бе обвинен, че е твърде "контролиращ“, пише "Факти".