Автор
Теодор Муховски

Той следи всяко нейно движение: вътрешен човек разказа за страданията, на които Кание Уест подлага съпругата си

Бианка Ченсори и Кание Уест са като куче и котка. Феновете на скандалната двойка са разделени на два лагера: някой е сигурен, че Бианка Ченсори в тази връзка е самостоятелна единица, а друг е сериозно притеснен за психическото ѝ здраве. Забелязва се, че на някои папарашки снимки Бианка изглежда уплашена и самотна. Но вътрешни източници ни уверяват, че все пак тя е луда по съпруга си и е щастлива с него.

Да си припомним, че Бианка се влюби в Кание още по времето, когато рапърът беше женен за Ким Кардашиян. Момичето работеше в компанията на Уест и обожаваше шефа си. Със сигурност това привлича вниманието на Кание. Малко след развода си той пише на Бианка. За младото момиче, дошло в САЩ от Австралия, романът със световноизвестния музикант се превръща в невероятно щастие. Но тогава Бианка не предполага, че много неща в семейния живот с Кание ще я изненадат неприятно.

View post on Instagram
 

Неотдавна вътрешен човек, близък до двойката, даде коментар за изданието Yohoo. Събеседникът сподели пред репортери, че Кание контролира всяка дреболия в живота на съпругата си. Той проверява телефона ѝ, слуша как тя общува с родителите и приятелите си и изисква да одобрява всяко негово облекло. Бианка се опитва да се отнася с разбиране към подобни неща. В края на краищата Кание има проблеми с психичното здраве и доверието. Но това е много болезнено за нея.

Кание Уест и Ким Кардашиян
Кание Уест и Ким Кардашиян

Ченсори е особено притеснена за комуникацията с родителите си. Заради Кание, Бианка се отдръпва от семейството и приятелите си. Близките ѝ се притесняват за нея. Чрез пресата те виждат в какъв вид Бианка редовно се появява в публичното пространство. Но Ченсори не може да направи нищо. В края на краищата всяко неподчинение на съпруга ѝ, ѝ струва скъпо. Вътрешен човек е на мнение, че Кание е твърде строг - той я контролира и не търпи никакви възражения. Затова Бианка няма възможност да обясни на родителите си, че сега всяка нейна публична поява изглежда като заяждане.

Секси мамче: Ким Кардашиян излезе на вечеря с Кание, облечена по този скандален начин
ЗВЕЗДИ
Автор Веселина Петрова

Секси мамче: Ким Кардашиян излезе на вечеря с Кание, облечена по този скандален начин

Автор Веселина Петрова